fbpx
Lippen full lips ombre Permanente Make Up bij Nadine Kerckhoffs in Maastricht Limburg Nederland

Als je begint over permanente make-up voor de lippen merk ik dat veel mensen schrikken: zo een grijze of zwarte rand rond je lippen? Nee, bedankt!

Lippen

Vroeger werd permanente make-up gezet met inkt. Mooie natuurlijke liptinten waren er niet en de gebruikte inkt werd na verloop van tijd zwart of grijs. Ontzettend zonde natuurlijk.
Tegenwoordig zijn er prachtige pigmenten in rode, roze, oranje en perzik tinten en zijn er prachtige resultaten te behalen op de lippen. Een lipliner is mooi voor mensen die een vervaagde liprand hebben, maar je kunt de lippen ook volledig invullen met 1 of meerdere kleuren voor een prachtige look. Nog niet overtuigd? Kijk eens op de Portfolio pagina en laat je verrassen.

Technieken

Lipliner
Met een fijn naaldje wordt een dunne, zachte liplijn aangebracht op de lipcontouren.
Erg mooi als de lipcontouren wat vaag zijn en het begin van de liprand niet duidelijk te onderscheiden is van de huid er omheen. Deze techniek wordt heel natuurlijk aangebracht en het is niet de bedoeling dat hierna een opvallende rand te zien is.

Full lips
De lippen worden volledig ingekleurd met een natuurlijke of opvallende lipkleur. Mooi als de lippen wat dof / kleurloos zijn.

Ombre lips
De lippen worden ingeschaduwd met 1 of 2 kleuren waarbij de contouren wat duidelijker aanwezig zijn en de kleur naar binnen toe zachter wordt uitgeschaduwd. Dit geef een mooi vol effect aan de lippen.

Werkwijze

Als je een afspraak plant voor het zetten van permanente make-up beginnen we altijd met het invullen van een gezondheidsverklaring.

Vervolgens bespreken we je wensen. Wil je alleen de lipcontouren laten pigmenteren of wil je de volledige lippen inschaduwen? We tekenen de liprand af en zorgen dat de lippen symmetrisch zijn. Dan bespreken we de kleur die je graag wil. Een hele natuurlijke tint of mag het wat meer opvallen? Als we dit bepaald hebben kunnen we beginnen met het pigmenteren.

Na de behandeling zullen de lippen gezwollen zijn, maar dit is van korte duur. De lippen zullen dan een stuk donkerder zijn van kleur. Na enkele dagen gaan de lippen ‘vervellen’ en verdwijnt de donkere kleur. Voor de lippen plannen we 1 á 2 na behandelingen in die bij de prijs zijn inbegrepen na 6-10 weken. Zo kunnen we de lippen nog perfectioneren en zorgen dat de lippen de perfecte kleur hebben.

Bekijk al mijn werk op de pagina Portfolio en klik hier voor alle prijzen.

Wil je eerst eens kennismaken of heb je meer vragen? Plan dan een gratis en vrijblijvend intake gesprek in!

Saskia ombre lips permanente make-up Maastricht, Zuid-Limburg, Nadine Kerckhoffs
Laura lippen permanente make-up Maastricht, Zuid-Limburg, Nadine Kerckhoffs