fbpx
Ogen Eyeliner Permanente Make Up bij Nadine Kerckhoffs in Maastricht Limburg Nederland

Het tekenen van een eyeliner is niet altijd makkelijk. Met permanente make-up kunnen we een hele smalle eyeliner zetten voor de illusie van volle en dikkere wimpers, een bredere eyeliner voor een kayal look of een hele strakke eyeliner met een mooie wing. Ook is het mogelijk om de eyeliner aan te brengen in andere kleuren als zwart. Genoeg opties voor alle wensen.

Technieken

Wimperintensivering

Met een fijne naald pigmenteren we een dun lijntje tussen de wimperhaartjes. Dit zorgt voor de illusie van vollere en donkerdere wimperhaartjes. Deze techniek is mogelijk op het boven- en onder ooglid. Dit is de meest natuurlijke techniek.

Eyeliner

Bij deze techniek kan een dunne tot dikke eyeliner gezet worden en is het ook mogelijk om een mooie strakke wing toe te voegen aan de boven eyeliner.

De eyeliner techniek is mogelijk op het onder- en boven ooglid.

Werkwijze

Als je een afspraak plant voor het zetten van permanente make-up beginnen we altijd met het invullen van een gezondheidsverklaring.

Vervolgens bespreken we je wensen. Wil je een dunne of dikke eyeliner? Wil je een eyeliner met wing? Welke kleur vind je mooi? Wil je de eyeliner alleen boven of beneden of juist boven én beneden? Het is ook mogelijk om onder de ogen meer een schaduw te creëren voor een vollere wimper look in plaats van een echte liner.

Als we alle wensen besproken hebben kan de behandeling van start gaan!

De ogen kunnen na de behandeling wat rood en gezwollen zijn, maar dit is van korte duur.

Vlak na de behandeling is de kleur van de eyeliner intens aanwezig en begint het genezingsproces. Na enkele dagen zullen er wat korstjes los komen en lijkt de kleur een stuk minder intens. Geen zorgen: het pigment is zich nog aan het ontwikkelen. 6-10 weken na de behandeling plannen we een nabehandeling in die bij de prijs zit inbegrepen. We kunnen de eyeliner dan nog perfectioneren.

Zie de pagina Portfolio voor resultaten en de pagina Veelgestelde vragen voor meer informatie. Voor alle prijzen ga naar de pagina Prijzen.

Wil je eerst eens kennismaken of heb je meer vragen? Plan dan een gratis en vrijblijvend intake gesprek in!

Sandra eyeliner wing permanente make-up Maastricht, Zuid-Limburg, Nadine Kerckhoffs