fbpx
Ogen Eyeliner Permanente Make Up bij Nadine Kerckhoffs in Maastricht Limburg Nederland

Het tekenen van een eyeliner is niet altijd makkelijk. Met permanente make-up kunnen we wimperintensivering / deepliner aanbrengen waardoor de wimpers voller lijken en de ogen meer spreken. Ter info: in de salon worden geen brede eyeliners gezet.

Technieken

Wimperintensivering / deepliner

Met een fijne naald pigmenteren we een dun lijntje tussen de wimperhaartjes. Dit zorgt voor de illusie van vollere en donkerdere wimperhaartjes. Deze techniek is mogelijk op het boven- en onder ooglid. Dit is de meest natuurlijke techniek.

Werkwijze

Als je een afspraak plant voor het zetten van permanente make-up beginnen we altijd met het invullen van een gezondheidsverklaring.

Vervolgens bespreken we je wensen. Wil je de deepliner alleen boven of beneden of juist boven én beneden? Het is ook mogelijk om onder de ogen meer een schaduw te creëren voor een vollere wimper look in plaats van een echte liner.

Als we alle wensen besproken hebben kan de behandeling van start gaan!

De ogen kunnen na de behandeling wat rood en gezwollen zijn, maar dit is van korte duur.

Vlak na de behandeling is de kleur van de deepliner intens aanwezig en begint het genezingsproces. Na enkele dagen zullen er wat korstjes los komen en lijkt de kleur een stuk minder intens. Geen zorgen: het pigment is zich nog aan het ontwikkelen. 6-10 weken na de behandeling plannen we een nabehandeling in die bij de prijs zit inbegrepen. We kunnen de deepliner dan nog perfectioneren.

Zie de pagina Portfolio voor resultaten en de pagina Veelgestelde vragen voor meer informatie. Voor alle prijzen ga naar de pagina Prijzen.

Wil je eerst eens kennismaken of heb je meer vragen? Plan dan een gratis en vrijblijvend intake gesprek in!