fbpx
Wenkbrauwen met Nadine Kerckhoffs Permanente Make Up Specialist Maastricht Limburg

Nadine Kerckhoffs, permanente make-up specialiste

In 2013 heb ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste afgerond en een basis en master opleiding tot visagiste gevolgd. Vervolgens ben ik ‘Visagie Zuid-Limburg’ gestart en opende ik een salon aan huis in Maastricht waar ik gelaatsbehandelingen en visagie deed. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring mogen opdoen in de schoonheidsbranche en visagie wereld. Maar was dit het wel voor mij? Het begon te kriebelen om nog nét iets meer te kunnen bieden.

En dit vind ik het mooiste aan semi permanente make-up. Zo natuurlijk mogelijk het beste in iemand naar voren halen. Waar het voor mij heel leuk is om mensen met make-up te laten zien hoe ze er op hun best kunnen uitzien, is dit natuurlijk maar voor een dag en vindt niet iedereen het makkelijk om dit vervolgens zelf ook toe te passen. Met semi permanente make-up kan ik mensen hier een oplossing voor bieden.

Mijn doel is: natuurlijke semi permanente make-up die het gelaat versterkt zónder opvallend aanwezig te zijn.

Update: in 2018 heb ik door onverwacht snel succes met de permanente make-up de keuze gemaakt om te stoppen met gelaatsbehandelingen en visagie en fulltime verder te gaan met permanente make-up. Momenteel ben ik ook in de leer bij een tattoo artist om jullie straks ook van dienst te kunnen zijn met het zetten van sierlijke, vrouwelijke tattoos.

Eigenaresse