fbpx

Nadine Kerckhoffs, (semi)permanente make-up specialiste

In 2013 heb ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste afgerond en een basis en master opleiding tot visagiste gevolgd. Vervolgens ben ik ‘Visagie Zuid-Limburg’ gestart en opende ik een salon aan huis in Maastricht waar ik gelaatsbehandelingen en visagie deed. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring mogen opdoen in de schoonheidsbranche en visagie wereld. Maar was dit het wel voor mij? Het begon te kriebelen om nog nét iets meer te kunnen bieden.

Ik kwam in aanraking met (semi)permanente make-up en wist direct: dit is wat ik wil. Met visagie kon ik eraan bijdragen dat mensen zich mooi voelden. Maar dit was natuurlijk maar voor één dag, en niet iedereen vind het makkelijk om dit vervolgens dagelijks zelf toe te passen. Met (semi)permanente make-up bied ik hier een oplossing voor.

In 2018 ben ik mij volledig gaan focussen op (semi)permanente make-up en toen het aantal aanvragen groeide ben ik gestopt met gezichtsbehandelingen en visagie. Vandaag de dag zet ik alleen nog maar (semi)permanente make-up.

Mijn doel is: natuurlijke semi permanente make-up die het gelaat versterkt zónder opvallend aanwezig te zijn.

Eigenaresse