fbpx
Reviews van Permanente Make Up bij Nadine Kerckhoffs in Maastricht Limburg Nederland

Zie hieronder enkele leuke reviews vanaf mijn Facebookpagina! 🙂

Ben jij ook tevreden? Ik zou het heel leuk vinden als je een review achterlaat op mijn Facebookpagina of op mijn Google Pagina!

    positive review  Nadine is ontzettend getalenteerd en tevens erg geduldig en vriendelijk. Zij zal alle tijd nemen voor je en je nooit iets laten doen waar je niet 100% achter staat. Een absolute aanrader, dus! Ontzettend bedankt voor alles, Nadine, je bent super 😊❤️ English: Nadine is incredibly talented and, moreover, very patient and kind. She will never make you feel rushed, nor will she talk you into doing anything that you do not feel 100% happy with. Absolutely recommend her! ❤️

    Jana Trifunovic Avatar Jana Trifunovic
    28 October 2020

    positive review  Op en top vakvrouw met veel kennis! Kan ik iedereen aanraden!

    Samantha Kos Avatar Samantha Kos
    28 October 2020

    positive review  Hoi Nadine wat ben jij een vakvrouw en topper.Mooie nette salon Je legt alles goed uit bij alles wat je doet .Nam je alle tijd.Dat vond ik heel fijn.Ben zeer tevreden en beveel je bij iedereen aan Margret 😘

    Margret Franssen-Mulkens Avatar Margret Franssen-Mulkens
    27 October 2020

    positive review  Lieve Nadine, wat ben jij een vakvrouw. Ben zo blij met mijn wenkbrauwen. Geweldig gedaan. Goede uitleg. Super vriendelijk. Je neemt je alle tijd. Ik kan je bij iedereen aan bevelen. Chapeau. Liefs, Jenny.

    Jenny Houben Avatar Jenny Houben
    22 October 2020

    positive review  Ontzettend blij met mijn mooie wenkbrauwen! Nadine neemt de tijd om een prachtig resultaat neer te zetten. Een lieve en spontane meid die goed is in haar vak. Ik ga nergens anders meer naartoe 🥰😊

    Alana Windrath Avatar Alana Windrath
    21 October 2020

    positive review  Nadine is erg professioneel, maar ook nog erg vriendelijk. Het resultaat is prachtig!

    Danielle Cobben Avatar Danielle Cobben
    21 October 2020

    positive review  Nu al super tevreden met het resultaat! Over 6 weken terug,maar weet zeker dat het eindresultaat super zal zijn. Nadine neemt de tijd voor je en je voelt je direct op je gemak. Bedankt Nadine!

    Linda Kreuwels-Walravens Avatar Linda Kreuwels-Walravens
    17 October 2020

    positive review  Zeer tevreden Nadine je bent een topper

    Sandra Logjes Avatar Sandra Logjes
    16 October 2020

    positive review  Super tevreden en blij met mijn wenkbrauwen! Na de nabehandeling was het toch nog een keer nodig om terug te komen en ook dat was geen probleem. Het is ook nog eens erg gezellig om bij Nadine in de stoel te liggen. Nog beter dat ik vervolgens met de mooiste wenkbrauwen naar huis ga. Heel blij dus!

    Joyce Maka Avatar Joyce Maka
    30 September 2020

    positive review  Bij Nadine mijn wenkbrauwen laten doen, powder brows. Het resultaat is super mooi ! Nadine neemt echt de tijd en zorgt dat je tevreden de deur uit gaat. Ben er heel blij mee 🙂

    Linda Van de Weerdt Avatar Linda Van de Weerdt
    29 September 2020

    positive review  Vandaag voor mijn wenkbrauwen geweest,super vriendelijk ontvangen,prima uitleg gekregen en het was er heel netjes wat hygiëne betreft. Ben nu al SUPER😀 blij met mijn wenkbrauwen en er moet nog een nabehandeling volgen . Raad deze salon zeker aan !!!!

    Eduard Tiny Avatar Eduard Tiny
    23 September 2020

    positive review  Superdeskundig en heel klantvriendelijk en sociaal! Heel erg bedankt en tot 21 september❤!

    Noor Waelauruw - Mullenders Avatar Noor Waelauruw - Mullenders
    6 August 2020

    positive review  Heel blij met mijn wenkbrauwen. Dankjewel Nadine! 😘

    Tamara Van Havere Avatar Tamara Van Havere
    9 July 2020

    positive review  Deskundig persoon die ook nog eens alles heel duidelijk uitlegt. Gastvrij ontvangen

    Yvonne Maas-Bodifee Avatar Yvonne Maas-Bodifee
    8 July 2020

    positive review  Super blij met mijn wenkbrauwen. Thanks en tot over 6 weken

    Renate Linders Avatar Renate Linders
    6 July 2020

    positive review  Ik ben suuuuuper blij met Nadine🤗 Ze legt alles stap voor stap uit. Geeft je goed advies. Ze weet precies waar ze het over heeft. Ze werkt uiterst nauwkeurig. De zaak ziet er super netjes uit. Goede hygiëne. Ze is suuuper lief. Een betere is er niet.... 🤗❤️

    Caroline Richard Vivi Nijsten-Nicholls Avatar Caroline Richard Vivi Nijsten-Nicholls
    6 July 2020

    positive review  Ik ben vandaag voor de nabehandeling van mijn wenkbrauwen geweest, en ben zeer tevreden. Nadine werkt op een nette, secure en vakkundig wijze,en ik kan haar hierbij zeker aanbevelen. Daarnaast is Nadine een fijn persoon, waarbij je je gelijk op je gemak voelt.

    Lilian Creusen Avatar Lilian Creusen
    6 July 2020

    positive review  Nadine is professioneel, zeer kundig, streeft naar perfectie, is heel klantvriendelijk, ze kijkt, adviseert en neemt de tijd wat resulteert in een mooi en natuurlijk resultaat.

    Mariëlle Kleijkers Avatar Mariëlle Kleijkers
    2 July 2020

    positive review  Voelde me meteen welkom bij binnenkomst, weet veel over haar vak en weet het goed uit te leggen. Zeer tevrede over het eindresultaat! Aanrader!!

    Bibi Tobben Avatar Bibi Tobben
    30 June 2020

    positive review  In een woord , Een toppertje 👍👍

    Irmgard Habets-Reijnders Avatar Irmgard Habets-Reijnders
    29 June 2020

    positive review  Nadine is een toppertje!🤗 Ik voelde me meteen welkom bij binnenkomst, ze is zeer professioneel en legt alles goed uit. Hele lange tijd uitgesteld, omdat ik bang was hoe het zou uitpakken ivm mijn moeilijke huid. Maar dat was uiteindelijk niet nodig, heb nu hele mooie natuurlijke wenkies😄

    Mandy Beks-Loomans Avatar Mandy Beks-Loomans
    24 June 2020

    positive review  Heel tevreden Echt een aanrader

    Anita Beckers Avatar Anita Beckers
    10 June 2020

    positive review  Mijn wenkbrauwen laten doen 😊 en mijn oude lijntjes boven en onder laten bijwerken 😊 heel blij met het resultaat en mijn wenkbrauwen zijn prachtig

    Marion Theunissen-Zonneveld Avatar Marion Theunissen-Zonneveld
    26 May 2020

    positive review  Nadine is supergeduldig! Ik ben heel erg een perfectionist🙊 dus ik ga niet voor de eerste de beste. Heb er dan ook lang over gedaan voordat ik überhaupt de stap had gezet. Bij haar had ik echter direct een goed gevoel. Het begon al bij de fotos op haar website, een van de enige zo niet de enige, die ik tegenkwam met na fotos die je een eerlijk beeld geven hoe het erna echt uit gaat zien. Ze stelt je gerust, ze is heel professioneel, bezit veel kennis en gaat door tot het voor jou goed voelt. Bij haar is echt klant is koningin😉 Als ik iemand moet aanraden is zij het wel! En deze techniek vanwege het natuurlijk uitziende resultaat. Mocht je twijfelen, niet doen! Ga anders eerst op kennismakingsgesprek, dan ervaar je het vanzelf😊 Nogmaals heel erg Bedankt Nadine, ben er superblij mee🥰

    Melissa van der Loo Avatar Melissa van der Loo
    15 May 2020

    positive review  naar jaren lang getwijfeld te hebben door een mislukte ervaring....klein trauma 🙈 wist Nadine mij volledig gerust te stellen en ben zooo blij met het eind resultaat bedankt Nadine

    Wendy van Gelooven Avatar Wendy van Gelooven
    24 March 2020

    positive review  Professioneel, zeer kundig en enorm klantvriendelijk! Top resultaat, heel natuurlijk. Kijkt echt naar de persoon en geeft goed advies!

    Kelly Cornelissen Avatar Kelly Cornelissen
    12 February 2020

    positive review  Heel tevreden over de eyeliners die Nadine bij mij gezet heeft! Je kunt voor ‘n vrijblijvend adviesgesprek een afspraak bij haar maken, ze luistert goed naar je wensen. Tijdens de behandeling werkt ze heel zorgvuldig en geconcentreerd, hygiënisch en, ook niet onbelangrijk, Nadine is een rustige sympathieke invoelzame vrouw. Ik heb lang getwijfeld of ik zoiets definitiefs wilde laten doen rond mijn ogen en ben zo blij met m’n beslissing en het natuurlijk ogende eindresultaat! Bedankt Nadine❣️

    Marty Leenders Avatar Marty Leenders
    14 January 2020

    positive review  Ik heb bij Nadine mijn wenkbrauwen laten doen. Nadine neemt echt te tijd om de wenkbrauwen zo te maken als je dat zelf graag wil! Ik ben super blij met het resultaat! Een aanrader voor iedereen die graag mooie wenkbrauwen wil! 😄

    Stephanie Erkenbosch Avatar Stephanie Erkenbosch
    7 January 2020

    positive review  Nadine neemt zich echt de tijd om samen de juiste vorm en kleur te bepalen, pas als je helemaal tevreden bent gaat ze aan de slag en het resultaat is perfect Ik ben super blij met mijn wenkbrauwen. Heeel erg bedankt xxx

    Danique Schoonbrood Avatar Danique Schoonbrood
    5 January 2020

    positive review  Twee weken gelden de eerste PMU behandeling van mijn wenkbrauwen gehad. Wat zijn ze al mooi geworden en wat weet en ziet Nadine goed welke vorm bij je gezicht past. Beveel haar zeker aan als je mooie natuurlijke wenkbrauwen wil die mooi bij je gezicht passen😃👍

    Trudy Schellings Avatar Trudy Schellings
    3 January 2020

    positive review  Top styliste met oog voor detail, wat zeer belangrijk is bij PMU.

    Stephanie Schols Avatar Stephanie Schols
    18 November 2019

    positive review  Bijna 2 weken geleden mijn wenkbrauwen laten doen door Nadine. Jaren heb ik hierover gedaan, omdat ik bang was dat het zou mislukken, maar Nadine is een topper! Ze stelt je gerust, luistert naar je wensen en heeft oneindig veel geduld. Ze weet precies waar ze het over heeft. Als ik dit had geweten had ik het jaren eerder laten doen door Nadine. Mijn wenkbrauwen zien er nu al mooi uit en dat middenin het genezingsproces, ben er superblij mee! Ik kan het iedereen aanraden!

    Shelly Hbts Avatar Shelly Hbts
    20 October 2019

    positive review  Geen zin meer om iedere ochtend je wenkbrauwen te tekenen? Ga dan naar Nadine! Super tevreden over de vorm en kleur van mijn wenkbrauwen. Kon niet beter!!👍🏼

    Thanee Aldenhoven Avatar Thanee Aldenhoven
    2 October 2019

    positive review  Nadine kijkt echt met de klant samen naar de wensen. Ze luistert goed en neemt tijd voor je! Helemaal te spreken over alles! Top!

    Céline Lousberg Avatar Céline Lousberg
    2 October 2019

    positive review  Wat ben ik blij met mijn wenkbrauwen. Ombre brows zijn prachtig geworden, Nadine werkt heel secuur en de vorm en kleur zijn prachtig. Dank je wel Nadine.😘

    Iris Knippert Avatar Iris Knippert
    1 October 2019

    positive review  Compleet nieuwe wenkbrauwen. Super blij met het resultaat. Goed genezen, fijne begeleiding. X

    Susan Meisen Avatar Susan Meisen
    22 July 2019

    positive review  Ik heb een maand geleden mijn na behandeling gehad van de permanente make up van de wenkbrauwen. Het was voor mij de eerste keer dat ik zo iets liet doen. Je merkt gelijk dat Nadine weet welke vorm en kleur goed bij je past. Je gaat op het bedje liggen en ik dacht bij mezelf, maak er maar iets moois van! Dat vertrouwen heb je in haar! Natuurlijk ervaar je het ook als spannend, hoe gaat het eruit zien. Nou die eerste blik in de spiegel na de behandeling was voor mij dan ook verbazing, het is even wennen omdat het in het begin donkerder is dan het uiteindelijke resultaat. Het went heel snel, ik ben er heel blij mee! Mijn leeftijd is 50 plus, dus enkele wenkbrauwhaartjes van mezelf worden grijs. Ik overweeg nu nog om de behouden wenkbrauwhaartjes donkerder te verven. Ik wil dat nog even met Nadine bespreken. Nadine is erg prettig in de omgang, ze geeft je het gevoel dat je alles aan haar kan vragen m.b.t. de behandeling. Ook op vragen per mail reageert ze snel. Nadine doet het werk met passie, ze is pas tevreden als de klant dat ook is! Ik raad haar bij iedereen aan!

    Anita Heinz Colberts Avatar Anita Heinz Colberts
    22 July 2019

    positive review  Afgelopen mei door Nadine de make-up voor mijn bruiloft laten doen. Tijdens de proef make-up keek ze goed naar mijn dagelijkse look en luisterde naar mijn wensen. Ze heeft super mooi werk verricht, het resultaat was prachtig! Op de grote dag was Nadine zeer professioneel, maar ook gezellig waardoor het nog even ontspannen was. Ik heb veel complimenten mogen ontvangen en zou Nadine dan ook bij iedereen aanbevelen! Nogmaals bedankt Nadine!

    Mandy Lambrix Avatar Mandy Lambrix
    22 June 2019

    positive review  Nadine is een topper, begrijpt meteen wat je wel en wat je niet wilt, neemt alle tijd om zeer precies en nauwkeurig alles uit te tekenen en is niet snel tevreden over het resultaat!! Echt een professional die ik iedereen kan aanraden als je iets wilt met permanente make-up en beauty!! Thanks Nadine

    Judith Kleinen Avatar Judith Kleinen
    21 June 2019

    positive review  Nadine is zo'n lieve meid! Ze kletst lekker met je weg en werkt heel netjes! Ze weet precies de goede kleur en vorm toe te passen bij jouw gezicht en huid. Zeker een aanradertje!

    Lineke Feijs - Theelen Avatar Lineke Feijs - Theelen
    19 June 2019

    positive review  Toen ik bij Nadine aankwam met mijn elders gezette mislukte wenkbrauwen voelde ik me direct op mijn gemak. Nadine is heel open, vriendelijk en ook heel professioneel. Ze neemt al haar tijd om de perfecte wenkbrauwen te tekenen en gaat dan pas aan de slag met het echte werk. Ikzelf koos voor donkere en volle wenkbrauwen en ben echt super tevreden ermee! Ga zo door Nadine!! Kusjes, Valya

    Valya Pangea Avatar Valya Pangea
    30 April 2019

    positive review  Nadine is zeer deskundig en werkt professioneel/hygiënisch! Neemt echt alle tijd voor je, legt alles heel goed uit wat ze gaat doen of is aan het doen tijdens de behandeling. Stelt je gerust, wat erg fijn is. Bekijkt met je welke kleur en vorm het beste bij jou past. De behandeling is geheel pijnloos. Ik ben nu al super blij met het resultaat!

    Bianca Jacob-Tilmans Avatar Bianca Jacob-Tilmans
    22 April 2019

    positive review  Nadine is super professioneel Ze kijkt wat ze kan doen en geeft je eerlijk advies. Ik had nog oude permanente make-up op mijn wenkbrauwen en deze was vervaagd het was nog de vraag als de nieuwe zich goed zou pakken op de oude permanente make-up . Het is super mooi geworden een model wat echt bij mij past! Nadine bedankt voor je flexibiliteit en klantvriendelijkheid Liefst Maud

    Maud Je Avatar Maud Je
    9 April 2019

    positive review  Super leuke meid En geweldig mooie wenkbrauwen gemaakt

    Marie Therese Demandt Avatar Marie Therese Demandt
    4 April 2019

    positive review  Een hele fijne ervaring gehad bij Nadine met de ombre brows. Aangezien ik allergisch reageer op wenkbrauwverf tot brandwonden eraan toe, en hierdoor veel haartjes had verloren, had ik een testje laten doen bij Nadine achter het oor, dit om te kijken of ik een ombre behandeling kon laten doen. Nadine keek naar alle mogelijkheden om mijn wenkbrauwen weer op een natuurlijke manier eruit te laten zien. Ze licht je goed voor over de behandeling en de nazorg. Ze werkt ook heel steriel tijdens de behandelingen. Het is een leuke en spontane meid. Ik raad haar heel erg aan! Ben blij dat ik naar Nadine ben gegaan. Heb een hele fijne ervaring gehad. Je ziet me zeker terug komen over 1 jaar voor weer bij te werken! 🙂🙂

    Penny Goertz Avatar Penny Goertz
    11 February 2019

    positive review  Vandaag bij Nadine geweest voor mijn wenkbrauwen. Je voelt je meteen op je gemak en ze weet perfect wat ze doet. Als klant sta je hier echt op de eerste plaats en ze neemt alle tijd voor je. Nadine je bent een topper 😘

    Kelly Hamers Avatar Kelly Hamers
    14 January 2019

    positive review  Gisteren mijn wenkrauwen laten doen bij Nadine. Moest er 2 uur voor rijden maar was het zeker waard! Ze neemt idd erg de tijd om alles rustig voor te bespreken en is erg perfectionistisch, vorm is heel mooi. mijn wenkbrauwen zijn niet helemaal gelijk van zichzelf maar dit is heel goed gecorrigeerd! heb al eerder PMU gehad ergens anders, wat erg zeer deed en resultaat was ook niet goed. Nu echt totaal geen pijn gehad en heel mooi resultaat! ik zou het zeker aanraden 😁

    Sabina Mannai Avatar Sabina Mannai
    23 December 2018

    positive review  Heel erg tevreden over de behandeling (ombre brows). Nadine stelt je op je gemak en neemt uitgebreid de tijd voor je. Behandeling was pijnloos. Heel blij met het resultaat!

    Iris Urbani - Frederix Avatar Iris Urbani - Frederix
    27 November 2018

    positive review  Na heeeeel lang twijfelen heb ik dan uiteindelijk gekozen om de PMU van mijn wenkbrauwen door Nadine te laten doen en ik heb geen moment spijt gehad ! Nu al zo een mooi resultaat en ze krijgen nog een touch up! Wat een lieve en professionele meid die haar werk echt met alle plezier en liefde doet. Het voelde meteen heel vertrouwd bij Nadine, ze luisterd goed naar je wensen en neemt echt de tijd voor je. Super tevreden klantje en ik raad het zeker iedereen aan!

    Tamara Izohra Avatar Tamara Izohra
    14 November 2018

    5 star review  Nadine heeft de make-up gedaan voor mijn trouwdag, en ook mijn moeder en zusje opgemaakt. Ze is een heel prettig persoon om erbij te hebben op de trouwdag, en het resultaat was echt prachtig. Ze luistert heel goed naar je wensen, en komt heel professioneel over. Ik zou haar aan iedereen aanraden. Lieve Nadine, bedankt!

    Féline Kroon Avatar Féline Kroon
    7 October 2018

    5 star review  Op 10 augustus heeft Nadine mijn bruidsmake-up verzorgd. Ik was van te voren erg aan het twijfelen of ik het niet zelf zou doen, aangezien ik nooit veel make-up draag. Achteraf ben ik ontzettend blij dat Nadine mijn make-up heeft verzorgd. Ik was alsnog mezelf, maar het zag er absoluut feestelijker uit! Nadine heeft goed geluisterd naar mijn wensen en hierop ingespeeld. Ik heb veel complimentjes gekregen over de make-up. Zo mooi zou het mezelf nooit gelukt zijn. Daarnaast is Nadine ook erg rustig en heel spontaan! Ik voelde me heel erg op mijn gemak. De bruidsmake-up stond als eerste op, dankzij Nadine kon het genieten direct beginnen! Heel erg bedankt!

    Jill Middendorp-Roberts Avatar Jill Middendorp-Roberts
    2 October 2018

    5 star review  Nadine heeft op 18-8-18 mijn make-up voor onze bruiloft verzorgd. Het zag er heel mooi uit. Het paste perfect bij mij, naturel maar toch ontzettend mooi. Het is de hele dag blijven zitten, dit vond ik erg belangrijk. Nadine is een professional in haar vak, ze zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en dat was super. Ik zou Nadine aan iedereen aanraden als je er mooi maar toch natuurlijk wilt uitzien op je bruiloft (of natuurlijk voor een andere bijzondere gelegenheid). Top gedaan!!!!!

    Eva Counotte Timmers Avatar Eva Counotte Timmers
    29 August 2018

    5 star review  Lieve Nadine, ik wil je onwijs bedanken voor je professionaliteit voorafgaand en tijdens mijn grote dag op 7 juli 2018!! Van proefmake-up, gelaatsbehandeling tot de bruidsmake-up, het was geweldig! Alles was mogelijk en niets was je te veel of te lastig. Jij hebt ervoor gezorgd dat niet alleen ik, maar alle dames hebben gestraald!

    Nieke Veugen Avatar Nieke Veugen
    10 August 2018

    5 star review  Ik heb de Ombre brows laten doen. Het heeft even geduurd voordat ik deze stap durfde te maken, bang voor een teleurstellend resultaat. Hiermee heb ik Nadine benaderd en mocht ik vrijblijvend langskomen om alles te bespreken. Ik wist meteen dat ik op de juiste plek was om het te laten doen. Het resultaat is boven verwachting, echt helemaal super! Ben er erg blij mee en krijg vanuit mijn omgeving de nodige complimenten over het resultaat. Ik kan iedereen Nadine aanraden voor permanente make-up.

    Iris Nicolaes Avatar Iris Nicolaes
    6 August 2018

    5 star review  Sympathieke dame, zeer professioneel, heb mijn wenkbrauwen laten doen en een lijntje onder en boven de ogen. Vond het aanvankelijk best eng, maar Nadine stelde me meteen gerust, nam de tijd alles uitvoerig uit te leggen waardoor ik me volledig op mijn gemak voelde ( en tijdens de behandeling zelfs in slaap dreigde te vallen � ) Het resultaat is top!! Ben super content deze stap te hebben gezet en krijg van iedereen in mijn omgeving complimenten over het resultaat! Nadine levert topservice en dat mag gezegd worden!! Ik wens haar dan ook heel veel succes met haar zaak ��

    Frèrejean Nicole Avatar Frèrejean Nicole
    3 August 2018

    5 star review  Vandaag voor de follow-up van de permanente eyeliner geweest. Ik ben geen held in dit soort dingen. Gelukkig neemt Nadine alle tijd en kan me helemaal op mijn gemak stellen, ook tijdens de behandeling. Ze vertelt steeds waar ze precies mee bezig is. Het resultaat mag er dan ook echt wel zijn en is de investering meer dan waard! Ik ben er dan ook heel erg blij mee (scheelt de komende jaren iedere ochtend ook weer werk/tijd). Kortom ik vind jou een super vakvrouw! Eigenlijk zou iedere vrouw zich ‘jou’ moeten gunnen.

    Desiree Jacobs Avatar Desiree Jacobs
    3 August 2018

    5 star review  Leuke dame die weet waar ze mee bezig is. Goede ontvangst, nette hygienische behandeling. Ze neemt de tijd en laat je precies zien wat ze doet. Deskundig en professioneel geplaatst met oog voor het individu Op maat dus zoals het hoort. Ook de nazorg is helemaal TOP Warm aanbevolen !!!

    Basjiet Frèrejean Avatar Basjiet Frèrejean
    1 August 2018

    5 star review  Nadine is een vakvrouw met veel geduld,die je op je gemak stelt,die samen met jou overlegt ,en al je vragen zal beantwoorden,is ben superblij met mijn ombre brows,en heb na jaren weer mooie wenkbrauwen. Nadine bedankt daarvoor

    Jeannette Blom van Kessel Avatar Jeannette Blom van Kessel
    31 July 2018

    5 star review  Nadine is heel professioneel en rustig,wat een ontspannen sfeer geeft. Ze geeft duidelijke instructies of uitleg over wat ze doet,en luistert goed naar wat je wilt.Ze gaat heeel secuur te werk. Ben zeer tevreden en super blij met mijn nieuwe wenkbrauwen. Thnx Nadine!!

    Bianca Macheels Avatar Bianca Macheels
    31 July 2018

    5 star review  Nadine is een uitstekende vakvrouw, neemt uitgebreid de tijd voor je, werkt super nauwkeurig én heeft een zeer goed oog voor wat bij jouw gezicht past. Ik heb zelf permanente eyeliner boven en onder én ombre brows door Nadine laten zetten! Allebei super! Ben heel blij met het resultaat! Thanks Nadine!��

    Daniëlle Cathalina Avatar Daniëlle Cathalina
    29 July 2018