fbpx
Reviews van Permanente Make Up bij Nadine Kerckhoffs in Maastricht Limburg Nederland

Zie hieronder enkele leuke reviews vanaf mijn Facebookpagina! 🙂

Ben jij ook tevreden? Ik zou het heel leuk vinden als je een review achterlaat op mijn Facebookpagina of op mijn Google Pagina!

    5 star review  Helemaal top😍 Ik had dit jaren eerder moeten doen i.p.v. iedere dag mijn wenkbrauwen inkleuren met een potloodje. Maar ja ik was bang voor de pijn en nu achteraf doet het helemaal geen pijn. Nog nooit zo blij geweest met mijn wenkbrauwen. Echt een aanrader!

    Mandy In de Braek Avatar Mandy In de Braek
    30 juni 2022

    5 star review  Bij Nadine terechtgekomen voor een PMU van de lippen. Na eerst een gedegen advies te hebben gekregen, ben ik ervoor gegaan. Ik kan niet anders zeggen dat Nadine een vriendelijke en bekwame vakvrouw is, die haar werk verstaat. Ze neemt alle tijd voor de klant en het resultaat is dan ook prima. Nadine, nogmaals bedankt voor het mooie resultaat en ik zal zeer zeker reclame voor je maken 👌👌

    Elona Stevens Avatar Elona Stevens
    25 mei 2022

    5 star review  Super tevreden! Wat een lieve meid. Ze legt alles rustig en duidelijk uit. De behandeling aan mijn wenkbrauwen was pijnloos en het resultaat vond ik spectaculair. Met haar vlotte babbel voel je je echt relaxed. Vooral spijt dat ik niet eerder de stap heb gezet. Top!

    Maren David Rocco Laïs Avatar Maren David Rocco Laïs
    11 mei 2022

    5 star review  Zeer professioneel. Goede uitleg en goede adviezen. Ik was in eerste instantie huiverig, maar ben blij dat ik de stap gezet heb. Ben ook heel blij met het resultaat. Super bedankt Nadine!

    Erik Mariella Muermans Avatar Erik Mariella Muermans
    7 mei 2022

    5 star review  Vandaag op uitnodiging voor een intake geweest omdat ik nogal huiverig was voor “de stap” (wenkbrauwen). Ik werd vriendelijk ontvangen en kreeg een prima uitleg en werd daardoor meteen gerustgesteld wat betreft mijn twijfels. Voelde heel goed dat mijn voorzichtigheid zeker ook de hare was. Mijn afspraak staat! In augustus is het zover. Kijk er nu zelfs naar uit 😀.

    Karin Willems Avatar Karin Willems
    5 mei 2022

    5 star review  Super vriendelijk en professioneel geholpen. Bij vragen altijd snel antwoord ontvangen. Ook bij nabehandeling service top. En Nadine is erg aardig en vriendelijk en goede uitleg tijdens behandeling wat ze gaat doen. Aanrader.

    Mieke Van Gulick-van Der Poel Avatar Mieke Van Gulick-van Der Poel
    11 april 2022

    positive review  Nadine gaat door tot perfectie, mooie natuurlijke wenkbrauwen zoals ikzelf ook eerst tekende , nu alleen elke dag opstaan met meteen de perfecte wenkies zonder iets te hoeven doen .. love it 😍

    Irma Drittij Avatar Irma Drittij
    2 maart 2022

    positive review  Zowel voor mijn wenkbrauwen als voor mijn eyeliner bij Nadine geweest. Nadine is uiterst secuur en heel professioneel. Vandaag na twee jaar terug gegaan voor een touch up van mijn wenkbrauwen, 100% vertrouwen in Nadine en wéér zeer tevreden.

    Laura Lenaerts Avatar Laura Lenaerts
    2 februari 2022

    positive review  Vriendelijk, goede en duidelijke uitleg voor het intakegesprek. Top 🙂

    Audrey Werens Avatar Audrey Werens
    18 januari 2022

    positive review  Twee weken geleden mijn wenkbrauwen laten doen en ik ben er super blij mee precies hoe ik het wilde Nadine jij bent een Topper!

    Carla Michon Avatar Carla Michon
    27 december 2021

    positive review  Een super ervaring bij Nadine! Gaat professioneel te werk en ben super blij met het resultaat 😃

    Melanie Schaefer Avatar Melanie Schaefer
    26 november 2021

    positive review  Voor een touch up bij Nadine geweest. Ik ben al heel tevreden met het resultaat maar samen even overleg gehad om het nog mooier te maken. Nadine luistert goed naar de wensen zet deze om in reeele doelen waardoor het resultaat super is! Heel blij dat ik de stap eindelijk heb genomen, je kunt met alle vertrouwen de behandeling ingaan, en buiten komen met een prachtig resultaat, elke dag blij mee!

    Esther Nijessen Avatar Esther Nijessen
    25 november 2021

    positive review  Na lang aarzelen ben ik vanmiddag bij Nadine geweest om mijn wenkbrauwen te laten behandelen met permanente make-up. Wat een mooi resultaat en ik ben er super blij mee. Vanwege een schildklier-aandoening zijn mijn wenkbrauwen dun geworden. Nu zeg ik : dat had ik véél eerder moeten doen. Echt een aanrader, dankjewel Nadine!!

    Chris Derkje Buursen Avatar Chris Derkje Buursen
    22 november 2021

    positive review  Ik ben heel tevreden over de behandeling en ook de service achteraf was perfect.

    Gerardu Sjo Avatar Gerardu Sjo
    18 oktober 2021

    positive review  Love this girl! 😍 Ze werkt met zoveel perfectie, en ze heeft het zelf niet eens door! Ze is zo bescheiden, dat siert haar enorm! TOP service!

    Eleonora Padula Avatar Eleonora Padula
    8 oktober 2021

    positive review  Nadine is super in wat ze doet. Ze werkt secuur, hygiënisch, op haar gemak.. Heb al vele complimenten over m’n wenkbrauwen gekregen. Dankjewel Nadine!!😘

    Julia Engbersen Avatar Julia Engbersen
    8 oktober 2021

    positive review  Vandaag voor de touch-up weer bij Nadine geweest. Zoals altijd super tevreden met het resultaat en de professionaliteit! Dankjewel weer en tot volgend jaar!! ☺️

    Jacqueline Houben Avatar Jacqueline Houben
    25 augustus 2021

    positive review  Absolute aanrader!! Nadine is ontzettend professioneel, gedreven en secuur. Neemt goed de tijd om samen met je tot een gewenst eindresultaat te komen. Naast dat ze fijne uitleg geeft en zeer hygiënisch werkt, is er ook een hele prettige gezellige sfeer. De tijd vliegt om! 😉 ik ben in ieder geval zeer tevreden!!

    Stefanie Stefanie Wijns Avatar Stefanie Stefanie Wijns
    16 augustus 2021

    positive review  Nadine is een vakvrouw en prettig in de omgang. Ze heeft een mooie salon en ze geeft goede adviezen.

    Marie-Cécile Pieters Avatar Marie-Cécile Pieters
    16 augustus 2021

    positive review  Ich bin super-zufrieden mit dem Ergebnis, und kann sie jederzeit unbedenklich weiter empfehlen!

    Angelika Wolf-kroon Avatar Angelika Wolf-kroon
    6 augustus 2021

    positive review  Nadine is deskundig, vriendelijk, stelde me meteen op mijn gemak. Ik voelde me veilig en vertrouwd in haar handen. Het resultaat is echt heel mooi geworden. Ben er heel erg blij mee

    Ireen Horssels Avatar Ireen Horssels
    2 augustus 2021

    positive review  Een topper is het! Oog voor detail en wil alleen maar het beste resultaat voor haar klanten. Daarnaast is ze een ontzettend fijn persoon, waarbij je je op je gemak voelt. Ik ben heel erg tevreden met mijn wenkbrauwen en eyeliner.

    Hanneke Hanssen Avatar Hanneke Hanssen
    10 juni 2021

    positive review  Via mijn beste vriendin, die zeer tevreden was, ben ik bij Nadine terecht gekomen. Vandaag mijn wenkbrauwen voor het eerst laten doen door Nadine. Nadine is een jonge dame die helemaal verliefd is op haar werk. Haar werk is haar passie. Ik ben zo blij met mijn wenkbrauwen. Nadine neemt tijd voor haar klanten en levert een geweldig resultaat. Ik kan Nadine bij iedereen aan bevelen. Lieve Nadine, bedankt. Liefs, Nada #hoopdoetleven

    Nada Golic Avatar Nada Golic
    28 april 2021

    positive review  Nadine is iemand die haar vak goed kent. Ze weet precies wat haar klant wilt voordat je het zelf gezegd hebt. Ze werkt zeer professioneel en stelt je gerust waar nodig! Een absolute aanrader!

    Melanie Bastiaens Avatar Melanie Bastiaens
    27 april 2021

    positive review  Heel erg tevreden met m'n wenkbrauwen! Nadine is de enige die ik vertrouw:)

    Lotte van den Acker Avatar Lotte van den Acker
    26 april 2021

    positive review  Vriendelijk en mooi resultaat ombre wenkbrauwen

    Linda Hermans Avatar Linda Hermans
    23 april 2021

    positive review  Blij dat ik bij Nadine terecht ben gekomen! Mijn wenkbrauwen waren toe aan een touch up! Er zit nu een perfecte lijn/shape in en ze zijn weer mooi gevuld! Nadine is bijzonder vrolijk. Babbelt er prettig op los. Is heel enthousiast over haar werk. Ze straalt! Neemt ook de tijd om toe te lichten wat ze gaat doen en welke relevante keuzes ze dan maakt; passend bij mij. Kijkend naar vorm en huidtype. Kortom; erg tevreden en absoluut aan te raden. Ook de gehanteerde prijs is absoluut acceptabel 😊. Niet twijfelen. Gun jezelf een behandeling bij Nadine!

    Bruni Graus Avatar Bruni Graus
    20 april 2021

    positive review  Via een kennis, die zeer tevreden was, ben ik bij Nadine terecht gekomen. Bij de 1e afspraak was Nadine zeer geruststellend, omdat ik zelf het erg spannend vond om powderbrows te laten zetten, gezien het toch iets is dat blijvend is en bang was dat het er onnatuurlijk uit zou zien. Na alle behandelingen gehad te hebben kan ik zeer tevreden zijn met het resultaat, namelijk een natuurlijke volle wenkbrauw wat echt bij mijn gezicht past! Nadine is iemand die echt de tijd voor je neemt en waar je tijdens je behandeling een leuk gesprek mee kan voeren. Nadine is een echte aanrader voor iedereen die twijfelt voor een permanente make-up behandeling. Dus ik zeg vooral doen! 🙂

    Sanne Schrijnemakers Avatar Sanne Schrijnemakers
    19 april 2021

    positive review  Nadine maakt hele mooie resultaten. Goede service, heel vriendelijk. Zeker tevreden!

    Nina Derix Avatar Nina Derix
    19 april 2021

    positive review  Vandaag voor een intake gesprek geweest. Ik vond dat Nadine alles goed uitlegde, wekte vertrouwen en ik zie uit naar de behandeling!

    Marie Sophie Krul Avatar Marie Sophie Krul
    12 april 2021

    positive review  Fijne dame, goede informatie en perfect werk!

    Len Ny Avatar Len Ny
    9 april 2021

    positive review  Ik ben erg blij en zeer tevreden met mijn ombre brows! Nadine is heel professioneel en secuur, maar ook heel erg vriendelijk waardoor het erg gezellig is! Zeker een aanrader! Wederom bedankt Nadine 😘

    Jason Sheila Avatar Jason Sheila
    2 april 2021

    positive review  Vandaag, na lang aarzelen moet ik het wel of niet laten doen, toch de stap genomen om naar Nadine te gaan voor een permanente make up van mijn wenkbrauwen. Ik heb er geen spijt van want het resultaat ziet er prima uit.

    Wilma Peeters Ecotuin Keutenberg Avatar Wilma Peeters Ecotuin Keutenberg
    31 maart 2021

    positive review  Vandaag mijn wenkbrauwen voor het eerst laten doen door Nadine. Ze legt alles goed uit van te voren, neemt de tijd voor je en is ontzettend kundig! Aanrader voor iedereen die nog twijfelt!

    Angela de Greef Avatar Angela de Greef
    30 maart 2021

    positive review  Na meer dan een half jaar nog steeds heel blij met mijn wenkbrauwen!! Hele lieve meid en luistert echt naar wat je zelf wil en de resultaten zijn top 🤩

    Laurie Cremers Avatar Laurie Cremers
    12 maart 2021

    positive review  Super professionele behandeling. Alles tot in de puntjes verzorgd. Goede uitleg over de procedure. Zeer nette hygiënische salon. Zeer tevreden met mijn wenkbrauwen, binnenkort ga ik ook voor eyeliner.

    Ivonne Nijsen Avatar Ivonne Nijsen
    11 maart 2021

    positive review  Ik ben erg blij met Nadine en hoe zij te werk gaat. Ze is een perfectionist die zich ruim de tijd neemt voor haar klanten. Behalve professioneel is ze ook heel erg vriendelijk en makkelijk in de omgang waardoor een bezoekje niet alleen fijn is qua resultaat, maar ook gezellig is. Zeker een aanrader!

    Cheryl Verhaegen Avatar Cheryl Verhaegen
    11 maart 2021

    positive review  Werkt heel netjes, 1e behandeling gehad en kan niet wachten op het eindresultaat. Ze is heel erg vriendelijk en raad haar zeker aan 🌺

    Rachelle Hendriks Avatar Rachelle Hendriks
    11 maart 2021

    positive review  Ben nog steeds iedere dag iedere blij met mijn powderbrows! De vorm was gewoon in 1 keer goed, super fijn!

    Moniek Franssen Avatar Moniek Franssen
    13 januari 2021

    positive review  Nadine werkt professioneel en hygiënisch. ze neemt de tijd om te kijken wat echt bij je past en geeft een uitgebreide uitleg. Mooie praktijkruimte ook. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat (wenkbrauwen) en kan haar zeker aanbevelen.

    Wendy Jonkhout Avatar Wendy Jonkhout
    3 januari 2021

    positive review  Goede, duidelijke en eerlijke uitleg bij 1e gratis intake gesprek.

    BriGitte Veltmeijer Avatar BriGitte Veltmeijer
    3 december 2020

    positive review  Ik heb gisteren mijn wenkbrauwen en ogen laten doen bij Nadine en ben er nu al super blij mee! Ze werkt heel professioneel en neemt alle tijd voor je.

    Shannon Johnson Avatar Shannon Johnson
    2 december 2020

    positive review  Afgelopen woensdag een eyeliner laten zetten door Nadine. Nu al blij mee 😃 Nadine neemt haar tijd, geeft een goed doordacht advies. Ze kletst je fijn door de behandeling heen.

    Anouk Caelen Avatar Anouk Caelen
    20 november 2020

    positive review  Vandaag mijn 1e wenkbrauw behandeling ( ombre brows) gehad bij Nadine, top ervaring, nam haar tijd , luistert goed naar de wensen van de klant, weet waar ze over praat, kent haar vak! Ik zou Nadine bij iedereen aanraden👍🏻👏🏻😍

    Ursula Peters Avatar Ursula Peters
    2 november 2020

    positive review  Nog steeds helemaal blij met mijn wenkbrauwen! Nadine bedankt! ❣️

    Naomï Ummels Avatar Naomï Ummels
    29 oktober 2020

    positive review  Nadine is ontzettend getalenteerd en tevens erg geduldig en vriendelijk. Zij zal alle tijd nemen voor je en je nooit iets laten doen waar je niet 100% achter staat. Een absolute aanrader, dus! Ontzettend bedankt voor alles, Nadine, je bent super 😊❤️ English: Nadine is incredibly talented and, moreover, very patient and kind. She will never make you feel rushed, nor will she talk you into doing anything that you do not feel 100% happy with. Absolutely recommend her! ❤️

    Jana Trifunovic Avatar Jana Trifunovic
    28 oktober 2020

    positive review  Op en top vakvrouw met veel kennis! Kan ik iedereen aanraden!

    Samantha Kos Avatar Samantha Kos
    28 oktober 2020

    positive review  Hoi Nadine wat ben jij een vakvrouw en topper.Mooie nette salon Je legt alles goed uit bij alles wat je doet .Nam je alle tijd.Dat vond ik heel fijn.Ben zeer tevreden en beveel je bij iedereen aan Margret 😘

    Margret Franssen-Mulkens Avatar Margret Franssen-Mulkens
    27 oktober 2020

    positive review  Lieve Nadine, wat ben jij een vakvrouw. Ben zo blij met mijn wenkbrauwen. Geweldig gedaan. Goede uitleg. Super vriendelijk. Je neemt je alle tijd. Ik kan je bij iedereen aan bevelen. Chapeau. Liefs, Jenny.

    Jenny Houben Avatar Jenny Houben
    22 oktober 2020

    positive review  Ontzettend blij met mijn mooie wenkbrauwen! Nadine neemt de tijd om een prachtig resultaat neer te zetten. Een lieve en spontane meid die goed is in haar vak. Ik ga nergens anders meer naartoe 🥰😊

    Alana Windrath Avatar Alana Windrath
    21 oktober 2020

    positive review  Nadine is erg professioneel, maar ook nog erg vriendelijk. Het resultaat is prachtig!

    Danielle Cobben Avatar Danielle Cobben
    21 oktober 2020

    positive review  Nu al super tevreden met het resultaat! Over 6 weken terug,maar weet zeker dat het eindresultaat super zal zijn. Nadine neemt de tijd voor je en je voelt je direct op je gemak. Bedankt Nadine!

    Linda Kreuwels-Walravens Avatar Linda Kreuwels-Walravens
    17 oktober 2020

    positive review  Zeer tevreden Nadine je bent een topper

    Sandra Logjes Avatar Sandra Logjes
    16 oktober 2020

    positive review  Super tevreden en blij met mijn wenkbrauwen! Na de nabehandeling was het toch nog een keer nodig om terug te komen en ook dat was geen probleem. Het is ook nog eens erg gezellig om bij Nadine in de stoel te liggen. Nog beter dat ik vervolgens met de mooiste wenkbrauwen naar huis ga. Heel blij dus!

    Joyce Maka Avatar Joyce Maka
    30 september 2020

    positive review  Bij Nadine mijn wenkbrauwen laten doen, powder brows. Het resultaat is super mooi ! Nadine neemt echt de tijd en zorgt dat je tevreden de deur uit gaat. Ben er heel blij mee 🙂

    Linda Van de Weerdt Avatar Linda Van de Weerdt
    29 september 2020

    positive review  Vandaag voor mijn wenkbrauwen geweest,super vriendelijk ontvangen,prima uitleg gekregen en het was er heel netjes wat hygiëne betreft. Ben nu al SUPER😀 blij met mijn wenkbrauwen en er moet nog een nabehandeling volgen . Raad deze salon zeker aan !!!!

    Eduard Tiny Avatar Eduard Tiny
    23 september 2020

    positive review  Superdeskundig en heel klantvriendelijk en sociaal! Heel erg bedankt en tot 21 september❤!

    Noor Waelauruw - Mullenders Avatar Noor Waelauruw - Mullenders
    6 augustus 2020

    positive review  Heel blij met mijn wenkbrauwen. Dankjewel Nadine! 😘

    Tamara Van Havere Avatar Tamara Van Havere
    9 juli 2020

    positive review  Deskundig persoon die ook nog eens alles heel duidelijk uitlegt. Gastvrij ontvangen

    Yvonne Maas-Bodifee Avatar Yvonne Maas-Bodifee
    8 juli 2020

    positive review  Super blij met mijn wenkbrauwen. Thanks en tot over 6 weken

    Renate Linders Avatar Renate Linders
    6 juli 2020