fbpx
Reviews van Permanente Make Up bij Nadine Kerckhoffs in Maastricht Limburg Nederland

Zie hieronder enkele leuke reviews vanaf mijn Facebookpagina! 🙂

Ben jij ook tevreden? Ik zou het heel leuk vinden als je een review achterlaat op mijn Facebookpagina of op mijn Google Pagina!

    Heel blij met wenkbrauwen zeer tevreden met het resultaat ❤️

    Mela Knoops Avatar Mela Knoops
    28 november 2023

    Van begin tot het einde was een hoogtepunt! Mijn wenkbrauwen zien er ECHT super mooi uit. Ik blijf in de spiegel kijken. Nadine, je bent een toppertje! Dankjewel hiervoor. Groetjes Jacqueline

    Rob Jacqueline Lenaerts Wermke Avatar Rob Jacqueline Lenaerts Wermke
    22 november 2023

    "Ik wil graag mijn oprechte waardering en tevredenheid uiten voor de geweldige ervaring die ik heb gehad bij Nadine. Vanaf het moment dat ik binnenliep, voelde ik me meteen welkom en ontspannen. De professionele en vriendelijke houding van Nadine gaf me het vertrouwen dat ik in goede handen was. De wenkbrauw tattoo die ik heb laten zetten is absoluut prachtig! Nadine heeft uitstekend werk geleverd en mijn wenkbrauwen zien er nu vol en symmetrisch uit - precies zoals ik had gehoopt. Ik ben onder de indruk van de precisie en aandacht voor detail die is besteed aan het creëren van een natuurlijke uitstraling.

    Gerda Remmers Avatar Gerda Remmers
    4 oktober 2023

    Ben voor intakegesprek geweest omdat ik graag wilde weten wat ik kon verwachten en hoe Nadine te werk zou gaan. Nadine heeft vriendelijk en duidelijk uitgelegd hoe ze te werk gaat en ik heb meteen een afspraak gemaakt! Nu even geduld hebben tot het zo ver is, ben reuze benieuwd.

    Marion Chris Cransveld Avatar Marion Chris Cransveld
    2 september 2023

    Vanmiddag voor een vrijblijvend intakegesprek geweest voor permanente make-up wenkbrauwen. Alle informatie had ik tevoren met interesse doorgelezen, foto's bewonderd, video's en interview enkele keren bekeken. Heel fijn dat er vooraf zoveel informatie is in woord en beeld. Dat komt heel professioneel en transparant over en schept duidelijkheid en vertrouwen. Nadine nam het voortouw en gaf uitleg over de vorm van mijn wenkbrauwen en hoe een bepaalde manier van 'bijtekenen' een liftend effect kan creëren. Welke, oudere, vrouw wil dat nu niet? 😉 Ik werd serieus genomen in mijn vragen en opmerkingen. Hierdoor voelde ik me op mijn gemak en in goede handen bij Nadine. Dankjewel voor deze intake. Nu nog het 'echte' werk. Vind ik toch nog erg spannend...

    Annemie Spronk Avatar Annemie Spronk
    4 juli 2023

    Nadine is in alle opzichten een professional. Ze doet haar best om de behandeling zo succesvol mogelijk te maken. Ze werkt secuur, legt alles goed uit en streeft naar een optimaal resultaat. Echt een topper!

    Josephine Knegtering Avatar Josephine Knegtering
    10 mei 2023

    Nadine is een professioneel en heel toegankelijk iemand, prettig in de omgang, die goed luistert naar de wens van de klant en weet hoe ze dit moet vertalen in haar werk. Geeft goed advies met betrekking tot de nazorg en is goed bereikbaar bij eventuele vragen achteraf.

    Thea Daniels Avatar Thea Daniels
    17 april 2023

    Erg tevreden met mijn behandeling bij Nadine; ze stelde me erg op mijn gemak en is zeer professioneel. Het uiteindelijke resultaat zie ik pas binnen enkele weken (ook na de 1e touch-up) maar ik ben nu al erg blij met mijn nieuwe brows. Ze zullen nog lichter worden én ook "luchtiger"; het wordt dus alleen nog mooier! Dank je, Nadine 👍

    Sabine Van Pellicom Avatar Sabine Van Pellicom
    3 maart 2023

    Super tevreden met mijn wenkbrauwen! Dankjewel Nadine, topper!😘

    Sharon Kortenray Avatar Sharon Kortenray
    28 februari 2023

    geweldige vrouw...neemt de tijd om je alles na wens te geven en ze weet ook echt waar ze over praat😀 en geeft je ook goede adviezen mee en wat er allemaal gaat gebeuren na je behandeling....ze is je geld waard🤭❤️ ben vanmorgen bij haar geweest en zeer tevreden weggegaan

    Connie Raven Avatar Connie Raven
    30 januari 2023

    Nadine is een vakvrouw pur sang!

    Solange Daenen Avatar Solange Daenen
    31 december 2022

    Deze week voor het eerst permanente make up laten zetten(wimperintensivering). Ik vond het wel spannend, maar Nadine heeft me goede uitleg gegeven en gerust gesteld. Gelukkig bleek het bij mij niet zo gevoelig/pijnlijk te zijn. Het resultaat was meteen schitterend. Super knap en kundig hoe secuur Nadine een mooi lijntje boven mijn ogen heeft gezet. Ik kijk al uit naar de sessie over 6 weken. Nadine is zeker een aanrader en ik ga hier zeker terug voor mijn wenkbrauwen. 😍😍

    Dayenne Linders Avatar Dayenne Linders
    6 december 2022

    Vanmiddag geweest voor een touch up behandeling voor mijn wenkbrauwen. Mijn wenkbrauwen zijn weer heel mooi bijgewerkt!👌🏼Nadine werkt nauwkeurig en ze zorgt dat de wenkbrauwen er natuurlijk uitzien. Je voelt je meteen bij haar op je gemak en ze weet precies wat het best bij je past! Dankjewel weer voor het mooie resultaat🥰

    Celine Geelen Avatar Celine Geelen
    1 december 2022

    Nadine werkt zeer secuur en hygiënisch. Ik vind haar een hele professionele, vriendelijke jonge dame, die weet wat ze doet, de tijd voor je neemt en waar je je snel op je gemak bij voelt. Daarnaast geeft ze goed en duidelijk advies. Ik ben zeer tevreden over t eindresultaat. Top Nadine.. dikke pluim. Je ziet mij zeker terug X

    Peggy Dreezens Avatar Peggy Dreezens
    1 december 2022

    Gisteren voor de eerste keer bij Nadine geweest, voor een intakegesprek. Wat fijn dat dit kan! Had zelf een bepaald idee maar Nadine heeft me heel duidelijk uitgelegd en laten zien wat de beste optie was en waar ik ook heel tevreden over ben en achter sta. Kortom: duidelijk advies, ze neemt de tijd, denkt met je mee, stelt je gerust want is toch wel spannend. Verheug me de komende behandeling. 👍

    Yvonne Lechanteur Avatar Yvonne Lechanteur
    26 oktober 2022

    Heel blij met het resultaat van mijn Wenkbrauwen. Ze heeft veel inzicht,is erg secuur en babbelt gezellig door. Bedankt Nadine, ben er nu al superblij mee en dat na 1 behandeling 😁

    Marina Gregoire Minke Avatar Marina Gregoire Minke
    25 oktober 2022

    Heel fijn behandeld door Nadine. Door mijn huid had ik een aantal behandelingen nodig, ik had er een zwaar hoofd in of het goed zou komen….Maar het resultaat is heel mooi geworden. Dus als je twijfelt zou ik zeker een afspraak bij Nadine maken! 😊

    Kim Pauptit Avatar Kim Pauptit
    23 oktober 2022

    Super deskundige behandeling: goede info, zeer secuur, mooie salon. Resultaat mag er zijn!

    Charlotte Kerckhoffs Avatar Charlotte Kerckhoffs
    14 oktober 2022

    Super blij met mijn wenkbrauwen! Had ik het maar 8 jaar eerder laten doen. Nadine is echt een toptalent, ze ziet precies welke vorm en kleur bij je past zodat het heel natuurlijk uitziet. En ze is ook nog heel gezellig om mee te kletsen!

    Carmen Cillekens Avatar Carmen Cillekens
    13 oktober 2022

    Nadine werkt zeer professioneel en overlegt heel goed met de klant. Het resultaat is prachtig. Dank je wel 🌻

    Sannie Cluistra Avatar Sannie Cluistra
    11 oktober 2022

    Nadine werkt heel precies en ze doet er alles aan om er voor te zorgen dat je 100% tevreden bent achteraf. Ik was zelf onzeker voor ik het liet doen, maar haar professionele aanpak heeft me ontzettend gerustgesteld. Ik raad haar aan iedereen aan! Bedankt nogmaals, Nadine!!

    Fleur Bijnens Avatar Fleur Bijnens
    10 oktober 2022

    You must never underestimate the power of the eyebrow. Nadine Kerckhoffs Permanente make-up kliniek in Maastricht staat zeer hoog aangeschreven is ook een groot begrip in Maastricht. zeer vakkundig en professioneel en een gezellige prater. De kliniek heeft een professionele warme uitstraling zeer knus en ook een tikje huiselijk waar je zeker op je gemak en zen voelt. Eyebrows The one thing you can get into shape without Exercising

    Nicole Creutzburg Avatar Nicole Creutzburg
    1 augustus 2022

    SUPER tevreden over de make-up die ik bij Nadine heb laten zetten. Het is echt perfect gezet!! Na jaren struggelen met mijn wenkbrauwen ein-de-lijk tevreden.

    Kira Ackermans Avatar Kira Ackermans
    26 juli 2022

    Na jaren twijfelen dan toch een afspaak gepland. Zo spannend. Wat was de ontvangst goed, meteen alle zenuwen weg. Mooie plek en Nadine laat je meteen op je gemak voelen. Met mijn rossige (geen) wenkbrauwen , is het natuurlijk super spannend. Ze tekende mijn wenkbrauwen en vroeg in de spiegel te kijken. Ik was meteen verliefd. Ze begon heel licht en zei dat we altijd donkerder konden gaan. Ik ben 2x mogen gaan en toen was het perfect. Dank je wel Nadine. Je bent een topper! Je hebt mijn gezicht 'compleet' gemaakt! Liefs Lonneke

    Lonneke Dooijeweerd Avatar Lonneke Dooijeweerd
    23 juli 2022

    Nadine heeft mij goed geholpen, één heel vriendelijke professionele meid! Ga zeker nog terug 👍☺️

    Eviana Aussems Avatar Eviana Aussems
    14 juli 2022

    Nadine heeft veel kennis, is vriendelijk en kan alles goed uitleggen. Salon ziet er netjes uit. Zeer tevreden met het resultaat van mijn wenkbrauwen. Aanrader!

    Britt Dautzenberg - Buscher Avatar Britt Dautzenberg - Buscher
    8 juli 2022

    Nadine is een topper. Je voelt je meteen op je gemak. Ze heeft passie voor haar werk en het resultaat is geweldig.

    Francis Kremer Avatar Francis Kremer
    6 juli 2022

    Helemaal top😍 Ik had dit jaren eerder moeten doen i.p.v. iedere dag mijn wenkbrauwen inkleuren met een potloodje. Maar ja ik was bang voor de pijn en nu achteraf doet het helemaal geen pijn. Nog nooit zo blij geweest met mijn wenkbrauwen. Echt een aanrader!

    Mandy In de Braek Avatar Mandy In de Braek
    30 juni 2022

    Bij Nadine terechtgekomen voor een PMU van de lippen. Na eerst een gedegen advies te hebben gekregen, ben ik ervoor gegaan. Ik kan niet anders zeggen dat Nadine een vriendelijke en bekwame vakvrouw is, die haar werk verstaat. Ze neemt alle tijd voor de klant en het resultaat is dan ook prima. Nadine, nogmaals bedankt voor het mooie resultaat en ik zal zeer zeker reclame voor je maken 👌👌

    Elona Stevens Avatar Elona Stevens
    25 mei 2022

    Super tevreden! Wat een lieve meid. Ze legt alles rustig en duidelijk uit. De behandeling aan mijn wenkbrauwen was pijnloos en het resultaat vond ik spectaculair. Met haar vlotte babbel voel je je echt relaxed. Vooral spijt dat ik niet eerder de stap heb gezet. Top!

    Maren David Rocco Laïs Avatar Maren David Rocco Laïs
    11 mei 2022

    Zeer professioneel. Goede uitleg en goede adviezen. Ik was in eerste instantie huiverig, maar ben blij dat ik de stap gezet heb. Ben ook heel blij met het resultaat. Super bedankt Nadine!

    Erik Mariella Muermans Avatar Erik Mariella Muermans
    7 mei 2022

    Vandaag op uitnodiging voor een intake geweest omdat ik nogal huiverig was voor “de stap” (wenkbrauwen). Ik werd vriendelijk ontvangen en kreeg een prima uitleg en werd daardoor meteen gerustgesteld wat betreft mijn twijfels. Voelde heel goed dat mijn voorzichtigheid zeker ook de hare was. Mijn afspraak staat! In augustus is het zover. Kijk er nu zelfs naar uit 😀.

    Karin Willems Avatar Karin Willems
    5 mei 2022

    Super vriendelijk en professioneel geholpen. Bij vragen altijd snel antwoord ontvangen. Ook bij nabehandeling service top. En Nadine is erg aardig en vriendelijk en goede uitleg tijdens behandeling wat ze gaat doen. Aanrader.

    Mieke Van Gulick-van Der Poel Avatar Mieke Van Gulick-van Der Poel
    11 april 2022

    positive review  Nadine gaat door tot perfectie, mooie natuurlijke wenkbrauwen zoals ikzelf ook eerst tekende , nu alleen elke dag opstaan met meteen de perfecte wenkies zonder iets te hoeven doen .. love it 😍

    Irma Drittij Avatar Irma Drittij
    2 maart 2022

    positive review  Zowel voor mijn wenkbrauwen als voor mijn eyeliner bij Nadine geweest. Nadine is uiterst secuur en heel professioneel. Vandaag na twee jaar terug gegaan voor een touch up van mijn wenkbrauwen, 100% vertrouwen in Nadine en wéér zeer tevreden.

    Laura Lenaerts Avatar Laura Lenaerts
    2 februari 2022

    positive review  Vriendelijk, goede en duidelijke uitleg voor het intakegesprek. Top 🙂

    Audrey Werens Avatar Audrey Werens
    18 januari 2022

    positive review  Twee weken geleden mijn wenkbrauwen laten doen en ik ben er super blij mee precies hoe ik het wilde Nadine jij bent een Topper!

    Carla Michon Avatar Carla Michon
    27 december 2021

    positive review  Een super ervaring bij Nadine! Gaat professioneel te werk en ben super blij met het resultaat 😃

    Melanie Schaefer Avatar Melanie Schaefer
    26 november 2021

    positive review  Voor een touch up bij Nadine geweest. Ik ben al heel tevreden met het resultaat maar samen even overleg gehad om het nog mooier te maken. Nadine luistert goed naar de wensen zet deze om in reeele doelen waardoor het resultaat super is! Heel blij dat ik de stap eindelijk heb genomen, je kunt met alle vertrouwen de behandeling ingaan, en buiten komen met een prachtig resultaat, elke dag blij mee!

    Esther Nijessen Avatar Esther Nijessen
    25 november 2021

    positive review  Na lang aarzelen ben ik vanmiddag bij Nadine geweest om mijn wenkbrauwen te laten behandelen met permanente make-up. Wat een mooi resultaat en ik ben er super blij mee. Vanwege een schildklier-aandoening zijn mijn wenkbrauwen dun geworden. Nu zeg ik : dat had ik véél eerder moeten doen. Echt een aanrader, dankjewel Nadine!!

    Chris Derkje Buursen Avatar Chris Derkje Buursen
    22 november 2021

    positive review  Ik ben heel tevreden over de behandeling en ook de service achteraf was perfect.

    Gerardu Sjo Avatar Gerardu Sjo
    18 oktober 2021

    positive review  Love this girl! 😍 Ze werkt met zoveel perfectie, en ze heeft het zelf niet eens door! Ze is zo bescheiden, dat siert haar enorm! TOP service!

    Eleonora Padula Avatar Eleonora Padula
    8 oktober 2021

    positive review  Nadine is super in wat ze doet. Ze werkt secuur, hygiënisch, op haar gemak.. Heb al vele complimenten over m’n wenkbrauwen gekregen. Dankjewel Nadine!!😘

    Julia Engbersen Avatar Julia Engbersen
    8 oktober 2021

    positive review  Vandaag voor de touch-up weer bij Nadine geweest. Zoals altijd super tevreden met het resultaat en de professionaliteit! Dankjewel weer en tot volgend jaar!! ☺️

    Jacqueline Houben Avatar Jacqueline Houben
    25 augustus 2021

    positive review  Absolute aanrader!! Nadine is ontzettend professioneel, gedreven en secuur. Neemt goed de tijd om samen met je tot een gewenst eindresultaat te komen. Naast dat ze fijne uitleg geeft en zeer hygiënisch werkt, is er ook een hele prettige gezellige sfeer. De tijd vliegt om! 😉 ik ben in ieder geval zeer tevreden!!

    Stefanie Stefanie Wijns Avatar Stefanie Stefanie Wijns
    16 augustus 2021

    positive review  Nadine is een vakvrouw en prettig in de omgang. Ze heeft een mooie salon en ze geeft goede adviezen.

    Marie-Cécile Pieters Avatar Marie-Cécile Pieters
    16 augustus 2021

    positive review  Ich bin super-zufrieden mit dem Ergebnis, und kann sie jederzeit unbedenklich weiter empfehlen!

    Angelika Wolf-kroon Avatar Angelika Wolf-kroon
    6 augustus 2021

    positive review  Nadine is deskundig, vriendelijk, stelde me meteen op mijn gemak. Ik voelde me veilig en vertrouwd in haar handen. Het resultaat is echt heel mooi geworden. Ben er heel erg blij mee

    Ireen Horssels Avatar Ireen Horssels
    2 augustus 2021

    positive review  Een topper is het! Oog voor detail en wil alleen maar het beste resultaat voor haar klanten. Daarnaast is ze een ontzettend fijn persoon, waarbij je je op je gemak voelt. Ik ben heel erg tevreden met mijn wenkbrauwen en eyeliner.

    Hanneke Hanssen Avatar Hanneke Hanssen
    10 juni 2021

    positive review  Via mijn beste vriendin, die zeer tevreden was, ben ik bij Nadine terecht gekomen. Vandaag mijn wenkbrauwen voor het eerst laten doen door Nadine. Nadine is een jonge dame die helemaal verliefd is op haar werk. Haar werk is haar passie. Ik ben zo blij met mijn wenkbrauwen. Nadine neemt tijd voor haar klanten en levert een geweldig resultaat. Ik kan Nadine bij iedereen aan bevelen. Lieve Nadine, bedankt. Liefs, Nada #hoopdoetleven

    Nada Golic Avatar Nada Golic
    28 april 2021

    positive review  Nadine is iemand die haar vak goed kent. Ze weet precies wat haar klant wilt voordat je het zelf gezegd hebt. Ze werkt zeer professioneel en stelt je gerust waar nodig! Een absolute aanrader!

    Melanie Bastiaens Avatar Melanie Bastiaens
    27 april 2021

    positive review  Heel erg tevreden met m'n wenkbrauwen! Nadine is de enige die ik vertrouw:)

    Lotte van den Acker Avatar Lotte van den Acker
    26 april 2021

    positive review  Vriendelijk en mooi resultaat ombre wenkbrauwen

    Linda Hermans Avatar Linda Hermans
    23 april 2021

    positive review  Blij dat ik bij Nadine terecht ben gekomen! Mijn wenkbrauwen waren toe aan een touch up! Er zit nu een perfecte lijn/shape in en ze zijn weer mooi gevuld! Nadine is bijzonder vrolijk. Babbelt er prettig op los. Is heel enthousiast over haar werk. Ze straalt! Neemt ook de tijd om toe te lichten wat ze gaat doen en welke relevante keuzes ze dan maakt; passend bij mij. Kijkend naar vorm en huidtype. Kortom; erg tevreden en absoluut aan te raden. Ook de gehanteerde prijs is absoluut acceptabel 😊. Niet twijfelen. Gun jezelf een behandeling bij Nadine!

    Bruni Graus Avatar Bruni Graus
    20 april 2021

    positive review  Via een kennis, die zeer tevreden was, ben ik bij Nadine terecht gekomen. Bij de 1e afspraak was Nadine zeer geruststellend, omdat ik zelf het erg spannend vond om powderbrows te laten zetten, gezien het toch iets is dat blijvend is en bang was dat het er onnatuurlijk uit zou zien. Na alle behandelingen gehad te hebben kan ik zeer tevreden zijn met het resultaat, namelijk een natuurlijke volle wenkbrauw wat echt bij mijn gezicht past! Nadine is iemand die echt de tijd voor je neemt en waar je tijdens je behandeling een leuk gesprek mee kan voeren. Nadine is een echte aanrader voor iedereen die twijfelt voor een permanente make-up behandeling. Dus ik zeg vooral doen! 🙂

    Sanne Schrijnemakers Avatar Sanne Schrijnemakers
    19 april 2021

    positive review  Nadine maakt hele mooie resultaten. Goede service, heel vriendelijk. Zeker tevreden!

    Nina Derix Avatar Nina Derix
    19 april 2021

    positive review  Vandaag voor een intake gesprek geweest. Ik vond dat Nadine alles goed uitlegde, wekte vertrouwen en ik zie uit naar de behandeling!

    Marie Sophie Krul Avatar Marie Sophie Krul
    12 april 2021

    positive review  Fijne dame, goede informatie en perfect werk!

    Len Ny Avatar Len Ny
    9 april 2021

    positive review  Ik ben erg blij en zeer tevreden met mijn ombre brows! Nadine is heel professioneel en secuur, maar ook heel erg vriendelijk waardoor het erg gezellig is! Zeker een aanrader! Wederom bedankt Nadine 😘

    Jason Sheila Avatar Jason Sheila
    2 april 2021

    positive review  Vandaag, na lang aarzelen moet ik het wel of niet laten doen, toch de stap genomen om naar Nadine te gaan voor een permanente make up van mijn wenkbrauwen. Ik heb er geen spijt van want het resultaat ziet er prima uit.

    Wilma Peeters Ecotuin Keutenberg Avatar Wilma Peeters Ecotuin Keutenberg
    31 maart 2021