fbpx
Reviews van Permanente Make Up bij Nadine Kerckhoffs in Maastricht Limburg Nederland

Zie hieronder enkele leuke reviews vanaf mijn Facebookpagina! 🙂

Ben jij ook tevreden? Ik zou het heel leuk vinden als je een review achterlaat op mijn Facebookpagina of op mijn Google Pagina!

    positive review  Geen zin meer om iedere ochtend je wenkbrauwen te tekenen? Ga dan naar Nadine! Super tevreden over de vorm en kleur van mijn wenkbrauwen. Kon niet beter!!👍🏼

    thumb Thanee Aldenhoven
    2 October 2019

    positive review  Nadine kijkt echt met de klant samen naar de wensen. Ze luistert goed en neemt tijd voor je! Helemaal te spreken over alles! Top!

    thumb Céline Lousberg
    2 October 2019

    positive review  Wat ben ik blij met mijn wenkbrauwen. Ombre brows zijn prachtig geworden, Nadine werkt heel secuur en de vorm en kleur zijn prachtig. Dank je wel Nadine.😘

    thumb Iris Knippert
    1 October 2019

    positive review  Compleet nieuwe wenkbrauwen. Super blij met het resultaat. Goed genezen, fijne begeleiding. X

    thumb Susan Meisen
    22 July 2019

    positive review  Ik heb een maand geleden mijn na behandeling gehad van de permanente make up van de wenkbrauwen. Het was voor mij de eerste keer dat ik zo iets liet doen. Je merkt gelijk dat Nadine weet welke vorm en kleur goed bij je past. Je gaat op het bedje liggen en ik dacht bij mezelf, maak er maar iets moois van! Dat vertrouwen heb je in haar! Natuurlijk ervaar je het ook als spannend, hoe gaat het eruit zien. Nou die eerste blik in de spiegel na de behandeling was voor mij dan ook verbazing, het is even wennen omdat het in het begin donkerder is dan het uiteindelijke resultaat. Het went heel snel, ik ben er heel blij mee! Mijn leeftijd is 50 plus, dus enkele wenkbrauwhaartjes van mezelf worden grijs. Ik overweeg nu nog om de behouden wenkbrauwhaartjes donkerder te verven. Ik wil dat nog even met Nadine bespreken. Nadine is erg prettig in de omgang, ze geeft je het gevoel dat je alles aan haar kan vragen m.b.t. de behandeling. Ook op vragen per mail reageert ze snel. Nadine doet het werk met passie, ze is pas tevreden als de klant dat ook is! Ik raad haar bij iedereen aan!

    thumb Anita Heinz Colberts
    22 July 2019

    positive review  Afgelopen mei door Nadine de make-up voor mijn bruiloft laten doen. Tijdens de proef make-up keek ze goed naar mijn dagelijkse look en luisterde naar mijn wensen. Ze heeft super mooi werk verricht, het resultaat was prachtig! Op de grote dag was Nadine zeer professioneel, maar ook gezellig waardoor het nog even ontspannen was. Ik heb veel complimenten mogen ontvangen en zou Nadine dan ook bij iedereen aanbevelen! Nogmaals bedankt Nadine!

    thumb Mandy Lambrix
    22 June 2019

    positive review  Nadine is een topper, begrijpt meteen wat je wel en wat je niet wilt, neemt alle tijd om zeer precies en nauwkeurig alles uit te tekenen en is niet snel tevreden over het resultaat!! Echt een professional die ik iedereen kan aanraden als je iets wilt met permanente make-up en beauty!! Thanks Nadine

    thumb Judith Kleinen
    21 June 2019

    positive review  Nadine is zo'n lieve meid! Ze kletst lekker met je weg en werkt heel netjes! Ze weet precies de goede kleur en vorm toe te passen bij jouw gezicht en huid. Zeker een aanradertje!

    thumb Lineke Feijs - Theelen
    19 June 2019

    positive review  Toen ik bij Nadine aankwam met mijn elders gezette mislukte wenkbrauwen voelde ik me direct op mijn gemak. Nadine is heel open, vriendelijk en ook heel professioneel. Ze neemt al haar tijd om de perfecte wenkbrauwen te tekenen en gaat dan pas aan de slag met het echte werk. Ikzelf koos voor donkere en volle wenkbrauwen en ben echt super tevreden ermee! Ga zo door Nadine!! Kusjes, Valya

    thumb Valya Pangea
    30 April 2019

    positive review  Nadine is zeer deskundig en werkt professioneel/hygiënisch! Neemt echt alle tijd voor je, legt alles heel goed uit wat ze gaat doen of is aan het doen tijdens de behandeling. Stelt je gerust, wat erg fijn is. Bekijkt met je welke kleur en vorm het beste bij jou past. De behandeling is geheel pijnloos. Ik ben nu al super blij met het resultaat!

    thumb Bianca Jacob-Tilmans
    22 April 2019

    positive review  Nadine is super professioneel Ze kijkt wat ze kan doen en geeft je eerlijk advies. Ik had nog oude permanente make-up op mijn wenkbrauwen en deze was vervaagd het was nog de vraag als de nieuwe zich goed zou pakken op de oude permanente make-up . Het is super mooi geworden een model wat echt bij mij past! Nadine bedankt voor je flexibiliteit en klantvriendelijkheid Liefst Maud

    thumb Maud Je
    9 April 2019

    positive review  Super leuke meid En geweldig mooie wenkbrauwen gemaakt

    thumb Marie Therese Demandt
    4 April 2019

    positive review  Een hele fijne ervaring gehad bij Nadine met de ombre brows. Aangezien ik allergisch reageer op wenkbrauwverf tot brandwonden eraan toe, en hierdoor veel haartjes had verloren, had ik een testje laten doen bij Nadine achter het oor, dit om te kijken of ik een ombre behandeling kon laten doen. Nadine keek naar alle mogelijkheden om mijn wenkbrauwen weer op een natuurlijke manier eruit te laten zien. Ze licht je goed voor over de behandeling en de nazorg. Ze werkt ook heel steriel tijdens de behandelingen. Het is een leuke en spontane meid. Ik raad haar heel erg aan! Ben blij dat ik naar Nadine ben gegaan. Heb een hele fijne ervaring gehad. Je ziet me zeker terug komen over 1 jaar voor weer bij te werken! 🙂🙂

    thumb Penny Goertz
    11 February 2019

    positive review  Vandaag bij Nadine geweest voor mijn wenkbrauwen. Je voelt je meteen op je gemak en ze weet perfect wat ze doet. Als klant sta je hier echt op de eerste plaats en ze neemt alle tijd voor je. Nadine je bent een topper 😘

    thumb Kelly Hamers
    14 January 2019

    positive review  Gisteren mijn wenkrauwen laten doen bij Nadine. Moest er 2 uur voor rijden maar was het zeker waard! Ze neemt idd erg de tijd om alles rustig voor te bespreken en is erg perfectionistisch, vorm is heel mooi. mijn wenkbrauwen zijn niet helemaal gelijk van zichzelf maar dit is heel goed gecorrigeerd! heb al eerder PMU gehad ergens anders, wat erg zeer deed en resultaat was ook niet goed. Nu echt totaal geen pijn gehad en heel mooi resultaat! ik zou het zeker aanraden 😁

    thumb Sabina Mannai
    23 December 2018

    positive review  Heel erg tevreden over de behandeling (ombre brows). Nadine stelt je op je gemak en neemt uitgebreid de tijd voor je. Behandeling was pijnloos. Heel blij met het resultaat!

    thumb Iris Urbani - Frederix
    27 November 2018

    positive review  Na heeeeel lang twijfelen heb ik dan uiteindelijk gekozen om de PMU van mijn wenkbrauwen door Nadine te laten doen en ik heb geen moment spijt gehad ! Nu al zo een mooi resultaat en ze krijgen nog een touch up! Wat een lieve en professionele meid die haar werk echt met alle plezier en liefde doet. Het voelde meteen heel vertrouwd bij Nadine, ze luisterd goed naar je wensen en neemt echt de tijd voor je. Super tevreden klantje en ik raad het zeker iedereen aan!

    thumb Tamara Izohra
    14 November 2018

    5 star review  Nadine heeft de make-up gedaan voor mijn trouwdag, en ook mijn moeder en zusje opgemaakt. Ze is een heel prettig persoon om erbij te hebben op de trouwdag, en het resultaat was echt prachtig. Ze luistert heel goed naar je wensen, en komt heel professioneel over. Ik zou haar aan iedereen aanraden. Lieve Nadine, bedankt!

    thumb Féline Kroon
    7 October 2018

    5 star review  Op 10 augustus heeft Nadine mijn bruidsmake-up verzorgd. Ik was van te voren erg aan het twijfelen of ik het niet zelf zou doen, aangezien ik nooit veel make-up draag. Achteraf ben ik ontzettend blij dat Nadine mijn make-up heeft verzorgd. Ik was alsnog mezelf, maar het zag er absoluut feestelijker uit! Nadine heeft goed geluisterd naar mijn wensen en hierop ingespeeld. Ik heb veel complimentjes gekregen over de make-up. Zo mooi zou het mezelf nooit gelukt zijn. Daarnaast is Nadine ook erg rustig en heel spontaan! Ik voelde me heel erg op mijn gemak. De bruidsmake-up stond als eerste op, dankzij Nadine kon het genieten direct beginnen! Heel erg bedankt!

    thumb Jill Middendorp-Roberts
    2 October 2018

    5 star review  Nadine heeft op 18-8-18 mijn make-up voor onze bruiloft verzorgd. Het zag er heel mooi uit. Het paste perfect bij mij, naturel maar toch ontzettend mooi. Het is de hele dag blijven zitten, dit vond ik erg belangrijk. Nadine is een professional in haar vak, ze zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en dat was super. Ik zou Nadine aan iedereen aanraden als je er mooi maar toch natuurlijk wilt uitzien op je bruiloft (of natuurlijk voor een andere bijzondere gelegenheid). Top gedaan!!!!!

    thumb Eva Counotte Timmers
    29 August 2018

    5 star review  Lieve Nadine, ik wil je onwijs bedanken voor je professionaliteit voorafgaand en tijdens mijn grote dag op 7 juli 2018!! Van proefmake-up, gelaatsbehandeling tot de bruidsmake-up, het was geweldig! Alles was mogelijk en niets was je te veel of te lastig. Jij hebt ervoor gezorgd dat niet alleen ik, maar alle dames hebben gestraald!

    thumb Nieke Veugen
    10 August 2018

    5 star review  Ik heb de Ombre brows laten doen. Het heeft even geduurd voordat ik deze stap durfde te maken, bang voor een teleurstellend resultaat. Hiermee heb ik Nadine benaderd en mocht ik vrijblijvend langskomen om alles te bespreken. Ik wist meteen dat ik op de juiste plek was om het te laten doen. Het resultaat is boven verwachting, echt helemaal super! Ben er erg blij mee en krijg vanuit mijn omgeving de nodige complimenten over het resultaat. Ik kan iedereen Nadine aanraden voor permanente make-up.

    thumb Iris Nicolaes
    6 August 2018

    5 star review  Sympathieke dame, zeer professioneel, heb mijn wenkbrauwen laten doen en een lijntje onder en boven de ogen. Vond het aanvankelijk best eng, maar Nadine stelde me meteen gerust, nam de tijd alles uitvoerig uit te leggen waardoor ik me volledig op mijn gemak voelde ( en tijdens de behandeling zelfs in slaap dreigde te vallen � ) Het resultaat is top!! Ben super content deze stap te hebben gezet en krijg van iedereen in mijn omgeving complimenten over het resultaat! Nadine levert topservice en dat mag gezegd worden!! Ik wens haar dan ook heel veel succes met haar zaak ��

    thumb Frèrejean Nicole
    3 August 2018

    5 star review  Vandaag voor de follow-up van de permanente eyeliner geweest. Ik ben geen held in dit soort dingen. Gelukkig neemt Nadine alle tijd en kan me helemaal op mijn gemak stellen, ook tijdens de behandeling. Ze vertelt steeds waar ze precies mee bezig is. Het resultaat mag er dan ook echt wel zijn en is de investering meer dan waard! Ik ben er dan ook heel erg blij mee (scheelt de komende jaren iedere ochtend ook weer werk/tijd). Kortom ik vind jou een super vakvrouw! Eigenlijk zou iedere vrouw zich ‘jou’ moeten gunnen.

    thumb Desiree Jacobs
    3 August 2018

    5 star review  Leuke dame die weet waar ze mee bezig is. Goede ontvangst, nette hygienische behandeling. Ze neemt de tijd en laat je precies zien wat ze doet. Deskundig en professioneel geplaatst met oog voor het individu Op maat dus zoals het hoort. Ook de nazorg is helemaal TOP Warm aanbevolen !!!

    thumb Basjiet Frèrejean
    1 August 2018

    5 star review  Nadine is een vakvrouw met veel geduld,die je op je gemak stelt,die samen met jou overlegt ,en al je vragen zal beantwoorden,is ben superblij met mijn ombre brows,en heb na jaren weer mooie wenkbrauwen. Nadine bedankt daarvoor

    thumb Jeannette Blom van Kessel
    31 July 2018

    5 star review  Nadine is heel professioneel en rustig,wat een ontspannen sfeer geeft. Ze geeft duidelijke instructies of uitleg over wat ze doet,en luistert goed naar wat je wilt.Ze gaat heeel secuur te werk. Ben zeer tevreden en super blij met mijn nieuwe wenkbrauwen. Thnx Nadine!!

    thumb Bianca Macheels
    31 July 2018

    5 star review  Nadine is een uitstekende vakvrouw, neemt uitgebreid de tijd voor je, werkt super nauwkeurig én heeft een zeer goed oog voor wat bij jouw gezicht past. Ik heb zelf permanente eyeliner boven en onder én ombre brows door Nadine laten zetten! Allebei super! Ben heel blij met het resultaat! Thanks Nadine!��

    thumb Daniëlle Cathalina
    29 July 2018

    5 star review  Nadine heeft op 16 juni 2018 mijn make-up gedaan voor mijn bruiloft. Het resultaat was fantastisch! Ik heb me nog nooit zo mooi gevoeld als toen zij het gedaan had Het paste bij me maar was wel een upgrade van mijn 'normale' make-up. Nadine is rustig wat ontzettend fijn was op een dag met veel stress en emoties. Mocht je iemand zoeken in de regio van Maastricht voor jouw make-up? Boek dan alsjeblieft Nadine. Thanks Nadine voor mij zoooo mooi maken!

    thumb Laurèl Manden-Hendriks
    11 July 2018

    5 star review  Zeer professioneel! En stelt je op je gemak. Kijkt samen met jou wat bij je past. Ben super tevreden met mijn ombre brows! En met mijn ombre lips. Legt alles goed uit en geeft je een fijn gevoel. Je krijgt goed advies over de na behandeling en als je vragen hebt kun je deze altijd stellen. Ben zeer tevreden! Ik raad deze salon iedereen aan!

    thumb Ashley Grosfeld - Ramakers
    9 July 2018

    5 star review  Nadine heeft alle tijd en moeite genomen om goed te begrijpen wat ik graag wou. Ze stelde me op mijn gemak en heeft er voor gezorgd dat ik me geen enkele zorgen meer maakte over mijn bruidsmake-up. Ik beveel haar met liefde aan alle bruidjes aan omdat ze zich oprecht inzet om je op je allermooist te laten zijn

    thumb Simone Waltmans
    10 August 2017

    5 star review  Lieve Nadine, op aanraden van Kirby ben ik bij jou terecht gekomen voor mijn bruidsmake-up. Na onze eerste kennismaking en proefmake-up wist ik dat ik bij jou aan het juiste adres was. Je wist precies wat ik wilde! Op de dag zelf was ik zo blij met je! Zo rustig en de kalmte die jij uitstraalt stelde mij gerust! Mijn make-up vond ik geweldig en bleef de hele dag perfect zitten. Je bent een kanjer! Ps. ik kom snel weer langs voor een gezichtsbehandeling! X

    thumb Renee Pötgens
    14 June 2017

    5 star review  Ik heb heel lang getwijfeld of ik de make-up zelf zou doen op mijn 'grote dag'. Toen ik besloten had om hulp in te schakelen kwam ik via een ander bruidje bij Nadine uit. Wat ben ik daar blij mee geweest! Ze heeft tijd gemaakt voor me (afspraken verzet) om ervoor te zorgen dat ik er op mijn trouwdag fantastisch uit zou zien!! En of dat gelukt is! Nadine, super bedankt dat je me op mijn mooist hebt laten uitzien! Ik voelde me werkelijk prachtig! Ook super bedankt dat je in alle hectiek bij mij thuis rustig bleef en me zo mooi opgemaakt hebt! Je bent een toppertje en ik raad je bij iedereen aan!

    thumb Juliëtte Frijns-Hermans
    1 September 2016

    5 star review  Dankjewel voor de prachtige bruidsmake-up! Het is de hele dag goed blijven zitten (ondanks een paar gelukstranen) en ik was super tevreden met het resultaat... en mijn man ook 😀

    thumb Evy van Kan
    19 July 2016

    5 star review  Nadine heeft op 27.08.2015 mijn bruids make-up verzorgd, super tevreden over haar service en natuurlijk het eindresultaat! Nadine is een echte aanrader.

    thumb Ralph Whitney Van Weert
    1 March 2016

    5 star review  Vanochtend een heerlijke gezichtsbehandeling en massage gehad bij Nadine Kerckhoffs. Nadine gaat professioneel te werk in een relaxte sfeer. Het was pure ontspanning tijdens de behandeling. De salon ziet er mooi uit en geeft je een warm en rustig gevoel. Op de achtergrond draaide een heerlijk muziekje!

    thumb Rachelle Miesen Smitz
    16 January 2015

    5 star review  Nadine heeft afgelopen augustus mijn bruids make-up verzorgd. Ze hield heel goed rekening met wat er bij me paste en wat ik gewend ben aan make-up. Ze gaf goed advies en deed suggesties. Daarnaast zag mijn make-up zag er super uit. Bovendien is Nadine een leuke meid, het was een fijne samenwerking!

    thumb Ilse Paulussen
    18 September 2014