fbpx
Reviews van Permanente Make Up bij Nadine Kerckhoffs in Maastricht Limburg Nederland

Zie hieronder enkele leuke reviews vanaf mijn Facebookpagina! 🙂

Ben jij ook tevreden? Ik zou het heel leuk vinden als je een review achterlaat op mijn Facebookpagina of op mijn Google Pagina!

    positive review  Vandaag voor de touch-up weer bij Nadine geweest. Zoals altijd super tevreden met het resultaat en de professionaliteit! Dankjewel weer en tot volgend jaar!! ☺️

    Jacqueline Houben Avatar Jacqueline Houben
    25 augustus 2021

    positive review  Absolute aanrader!! Nadine is ontzettend professioneel, gedreven en secuur. Neemt goed de tijd om samen met je tot een gewenst eindresultaat te komen. Naast dat ze fijne uitleg geeft en zeer hygiënisch werkt, is er ook een hele prettige gezellige sfeer. De tijd vliegt om! 😉 ik ben in ieder geval zeer tevreden!!

    Stefanie Stefanie Wijns Avatar Stefanie Stefanie Wijns
    16 augustus 2021

    positive review  Nadine is een vakvrouw en prettig in de omgang. Ze heeft een mooie salon en ze geeft goede adviezen.

    Marie-Cécile Pieters Avatar Marie-Cécile Pieters
    16 augustus 2021

    positive review  Ich bin super-zufrieden mit dem Ergebnis, und kann sie jederzeit unbedenklich weiter empfehlen!

    Angelika Wolf-kroon Avatar Angelika Wolf-kroon
    6 augustus 2021

    positive review  Nadine is deskundig, vriendelijk, stelde me meteen op mijn gemak. Ik voelde me veilig en vertrouwd in haar handen. Het resultaat is echt heel mooi geworden. Ben er heel erg blij mee

    Ireen Horssels Avatar Ireen Horssels
    2 augustus 2021

    positive review  Een topper is het! Oog voor detail en wil alleen maar het beste resultaat voor haar klanten. Daarnaast is ze een ontzettend fijn persoon, waarbij je je op je gemak voelt. Ik ben heel erg tevreden met mijn wenkbrauwen en eyeliner.

    Hanneke Hanssen Avatar Hanneke Hanssen
    10 juni 2021

    positive review  Via mijn beste vriendin, die zeer tevreden was, ben ik bij Nadine terecht gekomen. Vandaag mijn wenkbrauwen voor het eerst laten doen door Nadine. Nadine is een jonge dame die helemaal verliefd is op haar werk. Haar werk is haar passie. Ik ben zo blij met mijn wenkbrauwen. Nadine neemt tijd voor haar klanten en levert een geweldig resultaat. Ik kan Nadine bij iedereen aan bevelen. Lieve Nadine, bedankt. Liefs, Nada #hoopdoetleven

    Nada Golic Avatar Nada Golic
    28 april 2021

    positive review  Nadine is iemand die haar vak goed kent. Ze weet precies wat haar klant wilt voordat je het zelf gezegd hebt. Ze werkt zeer professioneel en stelt je gerust waar nodig! Een absolute aanrader!

    Melanie Bastiaens Avatar Melanie Bastiaens
    27 april 2021

    positive review  Heel erg tevreden met m'n wenkbrauwen! Nadine is de enige die ik vertrouw:)

    Lotte van den Acker Avatar Lotte van den Acker
    26 april 2021

    positive review  Vriendelijk en mooi resultaat ombre wenkbrauwen

    Linda Hermans Avatar Linda Hermans
    23 april 2021

    positive review  Blij dat ik bij Nadine terecht ben gekomen! Mijn wenkbrauwen waren toe aan een touch up! Er zit nu een perfecte lijn/shape in en ze zijn weer mooi gevuld! Nadine is bijzonder vrolijk. Babbelt er prettig op los. Is heel enthousiast over haar werk. Ze straalt! Neemt ook de tijd om toe te lichten wat ze gaat doen en welke relevante keuzes ze dan maakt; passend bij mij. Kijkend naar vorm en huidtype. Kortom; erg tevreden en absoluut aan te raden. Ook de gehanteerde prijs is absoluut acceptabel 😊. Niet twijfelen. Gun jezelf een behandeling bij Nadine!

    Bruni Graus Avatar Bruni Graus
    20 april 2021

    positive review  Via een kennis, die zeer tevreden was, ben ik bij Nadine terecht gekomen. Bij de 1e afspraak was Nadine zeer geruststellend, omdat ik zelf het erg spannend vond om powderbrows te laten zetten, gezien het toch iets is dat blijvend is en bang was dat het er onnatuurlijk uit zou zien. Na alle behandelingen gehad te hebben kan ik zeer tevreden zijn met het resultaat, namelijk een natuurlijke volle wenkbrauw wat echt bij mijn gezicht past! Nadine is iemand die echt de tijd voor je neemt en waar je tijdens je behandeling een leuk gesprek mee kan voeren. Nadine is een echte aanrader voor iedereen die twijfelt voor een permanente make-up behandeling. Dus ik zeg vooral doen! 🙂

    Sanne Schrijnemakers Avatar Sanne Schrijnemakers
    19 april 2021

    positive review  Nadine maakt hele mooie resultaten. Goede service, heel vriendelijk. Zeker tevreden!

    Nina Derix Avatar Nina Derix
    19 april 2021

    positive review  Vandaag voor een intake gesprek geweest. Ik vond dat Nadine alles goed uitlegde, wekte vertrouwen en ik zie uit naar de behandeling!

    Marie Sophie Krul Avatar Marie Sophie Krul
    12 april 2021

    positive review  Fijne dame, goede informatie en perfect werk!

    Len Ny Avatar Len Ny
    9 april 2021

    positive review  Ik ben erg blij en zeer tevreden met mijn ombre brows! Nadine is heel professioneel en secuur, maar ook heel erg vriendelijk waardoor het erg gezellig is! Zeker een aanrader! Wederom bedankt Nadine 😘

    Jason Sheila Avatar Jason Sheila
    2 april 2021

    positive review  Vandaag, na lang aarzelen moet ik het wel of niet laten doen, toch de stap genomen om naar Nadine te gaan voor een permanente make up van mijn wenkbrauwen. Ik heb er geen spijt van want het resultaat ziet er prima uit.

    Wilma Peeters Ecotuin Keutenberg Avatar Wilma Peeters Ecotuin Keutenberg
    31 maart 2021

    positive review  Vandaag mijn wenkbrauwen voor het eerst laten doen door Nadine. Ze legt alles goed uit van te voren, neemt de tijd voor je en is ontzettend kundig! Aanrader voor iedereen die nog twijfelt!

    Angela de Greef Avatar Angela de Greef
    30 maart 2021

    positive review  Na meer dan een half jaar nog steeds heel blij met mijn wenkbrauwen!! Hele lieve meid en luistert echt naar wat je zelf wil en de resultaten zijn top 🤩

    Laurie Cremers Avatar Laurie Cremers
    12 maart 2021

    positive review  Super professionele behandeling. Alles tot in de puntjes verzorgd. Goede uitleg over de procedure. Zeer nette hygiënische salon. Zeer tevreden met mijn wenkbrauwen, binnenkort ga ik ook voor eyeliner.

    Ivonne Nijsen Avatar Ivonne Nijsen
    11 maart 2021

    positive review  Ik ben erg blij met Nadine en hoe zij te werk gaat. Ze is een perfectionist die zich ruim de tijd neemt voor haar klanten. Behalve professioneel is ze ook heel erg vriendelijk en makkelijk in de omgang waardoor een bezoekje niet alleen fijn is qua resultaat, maar ook gezellig is. Zeker een aanrader!

    Cheryl Verhaegen Avatar Cheryl Verhaegen
    11 maart 2021

    positive review  Werkt heel netjes, 1e behandeling gehad en kan niet wachten op het eindresultaat. Ze is heel erg vriendelijk en raad haar zeker aan 🌺

    Rachelle Hendriks Avatar Rachelle Hendriks
    11 maart 2021

    positive review  Ben nog steeds iedere dag iedere blij met mijn powderbrows! De vorm was gewoon in 1 keer goed, super fijn!

    Moniek Franssen Avatar Moniek Franssen
    13 januari 2021

    positive review  Nadine werkt professioneel en hygiënisch. ze neemt de tijd om te kijken wat echt bij je past en geeft een uitgebreide uitleg. Mooie praktijkruimte ook. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat (wenkbrauwen) en kan haar zeker aanbevelen.

    Wendy Jonkhout Avatar Wendy Jonkhout
    3 januari 2021

    positive review  Goede, duidelijke en eerlijke uitleg bij 1e gratis intake gesprek.

    BriGitte Veltmeijer Avatar BriGitte Veltmeijer
    3 december 2020

    positive review  Ik heb gisteren mijn wenkbrauwen en ogen laten doen bij Nadine en ben er nu al super blij mee! Ze werkt heel professioneel en neemt alle tijd voor je.

    Shannon Johnson Avatar Shannon Johnson
    2 december 2020

    positive review  Afgelopen woensdag een eyeliner laten zetten door Nadine. Nu al blij mee 😃 Nadine neemt haar tijd, geeft een goed doordacht advies. Ze kletst je fijn door de behandeling heen.

    Anouk Caelen Avatar Anouk Caelen
    20 november 2020

    positive review  Vandaag mijn 1e wenkbrauw behandeling ( ombre brows) gehad bij Nadine, top ervaring, nam haar tijd , luistert goed naar de wensen van de klant, weet waar ze over praat, kent haar vak! Ik zou Nadine bij iedereen aanraden👍🏻👏🏻😍

    Ursula Peters Avatar Ursula Peters
    2 november 2020

    positive review  Nog steeds helemaal blij met mijn wenkbrauwen! Nadine bedankt! ❣️

    Naomï Ummels Avatar Naomï Ummels
    29 oktober 2020

    positive review  Nadine is ontzettend getalenteerd en tevens erg geduldig en vriendelijk. Zij zal alle tijd nemen voor je en je nooit iets laten doen waar je niet 100% achter staat. Een absolute aanrader, dus! Ontzettend bedankt voor alles, Nadine, je bent super 😊❤️ English: Nadine is incredibly talented and, moreover, very patient and kind. She will never make you feel rushed, nor will she talk you into doing anything that you do not feel 100% happy with. Absolutely recommend her! ❤️

    Jana Trifunovic Avatar Jana Trifunovic
    28 oktober 2020

    positive review  Op en top vakvrouw met veel kennis! Kan ik iedereen aanraden!

    Samantha Kos Avatar Samantha Kos
    28 oktober 2020

    positive review  Hoi Nadine wat ben jij een vakvrouw en topper.Mooie nette salon Je legt alles goed uit bij alles wat je doet .Nam je alle tijd.Dat vond ik heel fijn.Ben zeer tevreden en beveel je bij iedereen aan Margret 😘

    Margret Franssen-Mulkens Avatar Margret Franssen-Mulkens
    27 oktober 2020

    positive review  Lieve Nadine, wat ben jij een vakvrouw. Ben zo blij met mijn wenkbrauwen. Geweldig gedaan. Goede uitleg. Super vriendelijk. Je neemt je alle tijd. Ik kan je bij iedereen aan bevelen. Chapeau. Liefs, Jenny.

    Jenny Houben Avatar Jenny Houben
    22 oktober 2020

    positive review  Ontzettend blij met mijn mooie wenkbrauwen! Nadine neemt de tijd om een prachtig resultaat neer te zetten. Een lieve en spontane meid die goed is in haar vak. Ik ga nergens anders meer naartoe 🥰😊

    Alana Windrath Avatar Alana Windrath
    21 oktober 2020

    positive review  Nadine is erg professioneel, maar ook nog erg vriendelijk. Het resultaat is prachtig!

    Danielle Cobben Avatar Danielle Cobben
    21 oktober 2020

    positive review  Nu al super tevreden met het resultaat! Over 6 weken terug,maar weet zeker dat het eindresultaat super zal zijn. Nadine neemt de tijd voor je en je voelt je direct op je gemak. Bedankt Nadine!

    Linda Kreuwels-Walravens Avatar Linda Kreuwels-Walravens
    17 oktober 2020

    positive review  Zeer tevreden Nadine je bent een topper

    Sandra Logjes Avatar Sandra Logjes
    16 oktober 2020

    positive review  Super tevreden en blij met mijn wenkbrauwen! Na de nabehandeling was het toch nog een keer nodig om terug te komen en ook dat was geen probleem. Het is ook nog eens erg gezellig om bij Nadine in de stoel te liggen. Nog beter dat ik vervolgens met de mooiste wenkbrauwen naar huis ga. Heel blij dus!

    Joyce Maka Avatar Joyce Maka
    30 september 2020

    positive review  Bij Nadine mijn wenkbrauwen laten doen, powder brows. Het resultaat is super mooi ! Nadine neemt echt de tijd en zorgt dat je tevreden de deur uit gaat. Ben er heel blij mee 🙂

    Linda Van de Weerdt Avatar Linda Van de Weerdt
    29 september 2020

    positive review  Vandaag voor mijn wenkbrauwen geweest,super vriendelijk ontvangen,prima uitleg gekregen en het was er heel netjes wat hygiëne betreft. Ben nu al SUPER😀 blij met mijn wenkbrauwen en er moet nog een nabehandeling volgen . Raad deze salon zeker aan !!!!

    Eduard Tiny Avatar Eduard Tiny
    23 september 2020

    positive review  Superdeskundig en heel klantvriendelijk en sociaal! Heel erg bedankt en tot 21 september❤!

    Noor Waelauruw - Mullenders Avatar Noor Waelauruw - Mullenders
    6 augustus 2020

    positive review  Heel blij met mijn wenkbrauwen. Dankjewel Nadine! 😘

    Tamara Van Havere Avatar Tamara Van Havere
    9 juli 2020

    positive review  Deskundig persoon die ook nog eens alles heel duidelijk uitlegt. Gastvrij ontvangen

    Yvonne Maas-Bodifee Avatar Yvonne Maas-Bodifee
    8 juli 2020

    positive review  Super blij met mijn wenkbrauwen. Thanks en tot over 6 weken

    Renate Linders Avatar Renate Linders
    6 juli 2020

    positive review  Ik ben suuuuuper blij met Nadine🤗 Ze legt alles stap voor stap uit. Geeft je goed advies. Ze weet precies waar ze het over heeft. Ze werkt uiterst nauwkeurig. De zaak ziet er super netjes uit. Goede hygiëne. Ze is suuuper lief. Een betere is er niet.... 🤗❤️

    Caroline Richard Vivi Nijsten-Nicholls Avatar Caroline Richard Vivi Nijsten-Nicholls
    6 juli 2020

    positive review  Ik ben vandaag voor de nabehandeling van mijn wenkbrauwen geweest, en ben zeer tevreden. Nadine werkt op een nette, secure en vakkundig wijze,en ik kan haar hierbij zeker aanbevelen. Daarnaast is Nadine een fijn persoon, waarbij je je gelijk op je gemak voelt.

    Lilian Creusen Avatar Lilian Creusen
    6 juli 2020

    positive review  Nadine is professioneel, zeer kundig, streeft naar perfectie, is heel klantvriendelijk, ze kijkt, adviseert en neemt de tijd wat resulteert in een mooi en natuurlijk resultaat.

    Mariëlle Kleijkers Avatar Mariëlle Kleijkers
    2 juli 2020

    positive review  Voelde me meteen welkom bij binnenkomst, weet veel over haar vak en weet het goed uit te leggen. Zeer tevrede over het eindresultaat! Aanrader!!

    Bibi Tobben Avatar Bibi Tobben
    30 juni 2020

    positive review  In een woord , Een toppertje 👍👍

    Irmgard Habets-Reijnders Avatar Irmgard Habets-Reijnders
    29 juni 2020

    positive review  Nadine is een toppertje!🤗 Ik voelde me meteen welkom bij binnenkomst, ze is zeer professioneel en legt alles goed uit. Hele lange tijd uitgesteld, omdat ik bang was hoe het zou uitpakken ivm mijn moeilijke huid. Maar dat was uiteindelijk niet nodig, heb nu hele mooie natuurlijke wenkies😄

    Mandy Beks-Loomans Avatar Mandy Beks-Loomans
    24 juni 2020

    positive review  Heel tevreden Echt een aanrader

    Anita Beckers Avatar Anita Beckers
    10 juni 2020

    positive review  Mijn wenkbrauwen laten doen 😊 en mijn oude lijntjes boven en onder laten bijwerken 😊 heel blij met het resultaat en mijn wenkbrauwen zijn prachtig

    Marion Theunissen-Zonneveld Avatar Marion Theunissen-Zonneveld
    26 mei 2020

    positive review  Nadine is supergeduldig! Ik ben heel erg een perfectionist🙊 dus ik ga niet voor de eerste de beste. Heb er dan ook lang over gedaan voordat ik überhaupt de stap had gezet. Bij haar had ik echter direct een goed gevoel. Het begon al bij de fotos op haar website, een van de enige zo niet de enige, die ik tegenkwam met na fotos die je een eerlijk beeld geven hoe het erna echt uit gaat zien. Ze stelt je gerust, ze is heel professioneel, bezit veel kennis en gaat door tot het voor jou goed voelt. Bij haar is echt klant is koningin😉 Als ik iemand moet aanraden is zij het wel! En deze techniek vanwege het natuurlijk uitziende resultaat. Mocht je twijfelen, niet doen! Ga anders eerst op kennismakingsgesprek, dan ervaar je het vanzelf😊 Nogmaals heel erg Bedankt Nadine, ben er superblij mee🥰

    Melissa van der Loo Avatar Melissa van der Loo
    15 mei 2020

    positive review  naar jaren lang getwijfeld te hebben door een mislukte ervaring....klein trauma 🙈 wist Nadine mij volledig gerust te stellen en ben zooo blij met het eind resultaat bedankt Nadine

    Wendy van Gelooven Avatar Wendy van Gelooven
    24 maart 2020

    positive review  Professioneel, zeer kundig en enorm klantvriendelijk! Top resultaat, heel natuurlijk. Kijkt echt naar de persoon en geeft goed advies!

    Kelly Cornelissen Avatar Kelly Cornelissen
    12 februari 2020

    positive review  Heel tevreden over de eyeliners die Nadine bij mij gezet heeft! Je kunt voor ‘n vrijblijvend adviesgesprek een afspraak bij haar maken, ze luistert goed naar je wensen. Tijdens de behandeling werkt ze heel zorgvuldig en geconcentreerd, hygiënisch en, ook niet onbelangrijk, Nadine is een rustige sympathieke invoelzame vrouw. Ik heb lang getwijfeld of ik zoiets definitiefs wilde laten doen rond mijn ogen en ben zo blij met m’n beslissing en het natuurlijk ogende eindresultaat! Bedankt Nadine❣️

    Marty Leenders Avatar Marty Leenders
    14 januari 2020

    positive review  Ik heb bij Nadine mijn wenkbrauwen laten doen. Nadine neemt echt te tijd om de wenkbrauwen zo te maken als je dat zelf graag wil! Ik ben super blij met het resultaat! Een aanrader voor iedereen die graag mooie wenkbrauwen wil! 😄

    Stephanie Erkenbosch Avatar Stephanie Erkenbosch
    7 januari 2020

    positive review  Nadine neemt zich echt de tijd om samen de juiste vorm en kleur te bepalen, pas als je helemaal tevreden bent gaat ze aan de slag en het resultaat is perfect Ik ben super blij met mijn wenkbrauwen. Heeel erg bedankt xxx

    Danique Schoonbrood Avatar Danique Schoonbrood
    5 januari 2020

    positive review  Twee weken gelden de eerste PMU behandeling van mijn wenkbrauwen gehad. Wat zijn ze al mooi geworden en wat weet en ziet Nadine goed welke vorm bij je gezicht past. Beveel haar zeker aan als je mooie natuurlijke wenkbrauwen wil die mooi bij je gezicht passen😃👍

    Trudy Schellings Avatar Trudy Schellings
    3 januari 2020

    positive review  Top styliste met oog voor detail, wat zeer belangrijk is bij PMU.

    Stephanie Schols Avatar Stephanie Schols
    18 november 2019