fbpx
Wenkbrauwen Ombre Brows Permanente Make Up bij Nadine Kerckhoffs in Maastricht Limburg Nederland

Tegenwoordig ligt er veel focus op de wenkbrauwen. Je wenkbrauwen zijn dan ook heel bepalend voor je gezicht. Ze kunnen je een mooie zachte look geven of een sprekende oogopslag, maar verkeerde wenkbrauwen kunnen juist zorgen voor een strenge, verbaasde of vlakke look en dat wil niemand.

Wenkbrauwen

Veel dames vinden het mooi als ik de wenkbrauwen met make-up heb bijgewerkt, maar laten vervolgens weten dat het hun zelf niet lukt om dit toe te passen. De kleur is te donker, het penseeltje te vol, de vorm niet goed.. Laat maar! De make-up remover gaat erover en de producten werden opgeborgen: dit gaat me nooit lukken..
Nu kunnen we met permanente make-up ervoor zorgen dat je iedere dag wakker wordt met de perfecte wenkbrauwen! We kunnen de wenkbrauwen dikker, dunner, langer, korter maken en ook liften. Alles is mogelijk, als het maar bij je past.

Techniek

De Poedertechniek
De techniek is op verschillende manieren toe te passen. Voor het ombre effect maak je de aanzet van de wenkbrauw luchtiger en naar de staart van de wenkbrauwen toe wordt deze voller. Dit geeft een heel natuurlijk resultaat. Met de schaduwtechniek kun je de volledige wenkbrauwen inschaduwen voor een mooi vol effect. We kunnen samen bespreken wat het mooiste bij jou past.

Werkwijze

Als je een afspraak plant voor een behandeling met permanente make-up dan beginnen we altijd met het invullen van een gezondheidsverklaring. Vervolgens bespreken we samen je wensen en gaan we de wenkbrauwen eerst voortekenen om de perfecte vorm te bepalen. Pas als je hier 100% tevreden mee bent gaan we verder met de volgende stap: het kiezen van de juiste kleur. Hier geldt: het is makkelijker om in de toekomst tijdens de gratis nabehandeling de wenkbrauwen donkerder te maken dan andersom. Een wenkbrauw die te donker is zorgt namelijk voor een strenge blik.

Als we dit allemaal gedaan hebben dan kan de behandeling van start gaan.

Na afloop van de behandeling kan de huid wat rood zijn en lijken de wenkbrauwen soms iets donkerder van kleur, dit is helemaal normaal. In de eerste week komen er korstjes op de wenkbrauwen die langzaam gaan afvallen. Het lijkt dan vaak alsof er juist te weinig pigment is blijven zitten. Even geduld, het pigment is zich nog aan het ontwikkelen. Na 6-10 weken plannen we een nabehandeling in. Deze zit in de prijs inbegrepen. Eventuele plekjes die minder goed gepakt hebben werken we dan bij en de wenkbrauwen worden verder geperfectioneerd.

Het is aan te raden om de wenkbrauwen na 1 tot 2 jaar bij te werken om de kleur mooi te houden, anders zullen deze langzaam vervagen. Daarom is het tegenwoordig beter om te spreken van semi permanente make-up. Voor touch-up behandelingen gelden aparte tarieven. Deze kunt u terugvinden in de prijslijst.

Zie de Portfolio pagina voor resultaten en klik hier voor de prijzen.

Wil je eerst eens kennismaken of heb je meer vragen? Plan dan een gratis en vrijblijvend intake gesprek in!

Iris wenkbrauwen permanente make-up Maastricht, Zuid-Limburg, Nadine Kerckhoffs
Het genezingsproces van de wenkbrauw
Wenkbrauwen en genezing bij permanente make-up Nadine Kerckhoffs Maastricht Limburg Nederland